N-ar trebui să invidiezi fericirea nimănui. Dacă vezi doi oameni fericiţi ţinându-se de mână să te bucuri pentru ei. Fiecare a plătit fericirea cumva, fiecare a plâns şi a suferit. Fiecare are dureri nespuse şi răni cicatrizate pe suflet. Dacă nu le vedeţi, nu înseamnă că ele nu sunt acolo.

                                       Fiecare relaţie e o poveste fericită atunci când se ţine tare pe picioare şi amândoi sunt fericiţi, oamenii văd şi invidiază, critică şi găsesc fapte care poate n-au existat, nu exista şi nu vor exista între cei doi pentru că aşa sunt ei, nu se pot opri din a-i privi pe ceilalţi, le-ar rămâne prea mult timp să se privească pe ei înşişi… Nu sunt sigură că le-ar plăcea ce văd. Fiecare relaţie are cel puţin două poveşti triste în spate, poveştile oamenilor care au fost răniţi, aşa că, dacă nu eşti pregătit să invidiezi şi aceste poveşti cu final trist până la lacrimi, să nu invidiezi nici povestea fericită care se trăieşte acum.

                                       Fiecare are dureri nespuse şi răni cicatrizate pe suflet. Dacă nu le vedeţi, nu înseamnă că ele nu sunt acolo. Dacă nu îşi strigă nimeni durerea în gura mare asta nu înseamnă că ea nu guvernează totul. El încă ar putea să se lupte cu temerile ei şi cu dorinţa ei de renunţare pentru că uneori le este greu să se înţeleagă din anumite punte de vedere, iar ea ar putea încă să concureze cu tiparul greu de egalat pe care alta l-a creat în sufletul lui pentru ca mai apoi să plece şi să lase un loc liber, greu de completat. Dar dacă nimeni nu spune, nimeni nu crede. Dacă ei nu lasă toate astea să se observe, toată lumea ignoră aceste aspecte. Cine nu e pregătit să înţeleagă ar trebui să fie pregătit să tacă, asta ca să evităm discuţiile inutile şi nefondate. N-ar trebui să invidiezi fericirea nimănui. Ar fi bine să încerci să îţi construieşti propria fericire pentru care să nu îţi doreşti invidia celor din jur, ci toată stima lor pentru câte eforuri ai depus pentru a o obţine.

                                       N-ar trebui să invidiezi fericirea nimănui. Dacă vezi doi oameni fericiţi ţinându-se de mână să te bucuri pentru ei. Fiecare a plătit fericirea cumva, fiecare a plâns şi a suferit. Fiecare are dureri nespuse şi răni cicatrizate pe suflet. Dacă nu le vedeţi, nu înseamnă că ele nu sunt acolo.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • … depinde!…
  daca ea obisnuia sa te tina pe tine, ti-a lasat mana ca sa o ia pe cealalta… iti vine sa urli de durere, nu de bucurie pt cei doi…. si asta nu va trece nicicand….

 • COMMENT (1)

  1. Luke 23rd ianuarie 2016 at 11:33 -

   … depinde!…
   daca ea obisnuia sa te tina pe tine, ti-a lasat mana ca sa o ia pe cealalta… iti vine sa urli de durere, nu de bucurie pt cei doi…. si asta nu va trece nicicand….

   Reply

  Leave a Reply