N-am să-ţi mai cer să mă iubeşti, dar nu-mi mai cere să rămân.

                                  N-am să-ţi mai cer să mă iubeşti, dar nu-mi mai cere să rămân. De ce să cer eu în zadar ceva ce tu nu poţi să-mi dai pentru că n-ai?! N-ai, mă, iubire în sufletul ăla mare de om bun de care m-am îndrăgostit, niciun strop, nimic, doar m-am uitat ca disperata în fiecare sertărel şi te-am întors de pe faţă pe dos de am impresia că te cunosc mai bine decât mă cunosc pe mine. Ştiu ce simţi, ştiu ce crezi, ştiu dinainte tot ce vrei să spui şi te înţeleg din cuvinte şi genturi, din atingeri şi ezitări. Ştiu. Ştiu prea bine, că dacă n-aş şti încă aş mai cotrobăi pentru a mia oară prin colţişoare de suflet prin care am mai căutat. Şi mă oftic tocmai pentru că ştiu ce suflet mare ai, ştiu cât poţi tu să iubeşti, dar dacă pentru mine nu e nimic, eu ce să fac? Spun că ai sufletul gol, asta fac… Gol pentru mine.

                                  N-am să-ţi mai cer să mă iubeşti pentru că sincer n-am timp să te aştept la nesfârşit doar pentru ca într-o zi să vii să-mi spui că ai ajuns şi tu la concluzia nefastă că nu se mai poate, că ne amăgim şi ne minţim că putem să ne fim viitor unul celuilalt. Mă mulţumesc să ştiu că mi-ai fost un simplu fior pe care l-am resimţit până în măduva oaselor şi până în adâncul firav al sufletului. N-am să-ţi mai cer să mă iubeşti pentru că iubirea nu se cere, dar am făcut de atâtea ori abstracţie de la regulă. Însă te rog să nu-mi ceri să rămân. Poate e bine cu mine sau poate e rău, dar când ai să mă vezi pe picior de plecare, când ai să vezi că-mi pun pantofii cu toc, ăia roşii cu tocuri înalte, când ai să mă vezi că sunt pregătită să încep totul de la capăt şi să cuceresc lumea, să-mi construiesc propriul impreriu, atunci să nu mă întorci din drum, să nu mă rogi să rămân şi să nu-mi spui că poate fi şi altfel după ce că am aşteptat destul să fie altfel şi n-a fost. N-am să-ţi mai cer să mă iubeşti, dar nu-mi mai cere să rămân.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Appreciating the time and energy you put into your blog and in depth information you provide.

  It’s nice to come across a blog every once in a while that
  isn’t the same old rehashed material. Fantastic read! I’ve saved your site
  and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 • COMMENTS (2)

  1. Cheer Spirit Network 24th iulie 2017 at 16:57 -

   Appreciating the time and energy you put into your blog and in depth information you provide.

   It’s nice to come across a blog every once in a while that
   isn’t the same old rehashed material. Fantastic read! I’ve saved your site
   and I’m including your RSS feeds to my Google account.

   Reply
  2. Hot hot hot hot 14th martie 2016 at 17:39 -

   Aww! Pantofii aia rosii cu toc. ^_^

   Reply

  Leave a Reply