N-am să permit nimănui, niciodată, să îmi spună cine sunt. Și nu am să fiu niciodată așa cum vor dori alții să fiu. Ce se află în sufletul meu mă privește doar pe mine și dacă voi dori să mă schimb pentru cineva, o voi face, dar nu vreau să mi se ceară să fac asta. 

                            N-am să permit nimănui, niciodată, să îmi spună cine sunt. Ceilalți niciodată nu știu, ei mereu cred, își dau părerea și lansează intrigi. Toți vor pretinde că te cunosc, toți vor vorbi, toți îți vor spune ce e mai bine pentru tine, dar nimeni nu te va cunoaște cu adevărat, nu vor ști ce se află în sufletul tău și dacă nu te vor iubi cu toată ființa lor, atunci în niciun caz nu vor face tot posibilul pentru a-ți fi bine. 

                            Și nu am să fiu niciodată așa cum vor dori alții să fiu. De la o vreme începi să îți dai seama ce e mai bine pentru tine, începi să îți stabilești prioritățile, înveți ce te face fericită și realizezi că nu are rost să încerci să îi faci fericiți pe toți cei pe care îi întâlnești atâta vreme cât lor nici măcar nu le pasă, atâta vreme cât în orice clipă ar putea pleca lăsându-te să te întrebi, să regreți, să îi aștepți și să le duci dorul. 

                            Ce se află în sufletul meu mă privește doar pe mine și dacă voi dori să mă schimb pentru cineva, o voi face, dar nu vreau să mi se ceară să fac asta pentru că, dacă iubești un om, nu îi ceri să se schimbi, nu încerci să îl schimbi, ci îl accepți și îl iubești exact așa cum e, deși… Dacă te iubește înapoi, se va schimba pentru tine oricum, fără să îi ceri să facă asta. 

                            Vine o vreme în viața fiecăruia dintre noi în care începem să ne trăim viețile pentru noi înșine și asta din cauza celor care ne-au dezamăgit… Poate, mult mai târziu după asta vom începe iarăși să trăim pentru alții, pentru cei care merită, dar avem nevoie să trăim și pentru noi, altfel vom ajunge cândva să regretăm că nu am făcut-o. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts