N-am renunţat să am încredere în oameni doar că am învăţat să păşesc în sufletele lor purtând pantofi cu toc, nu fiind desculţă aşa cum o făceam cândva. N-am încetat să mai cred în iubire, dar am învăţat că ea nu se găseşte la oricine pretinde că o are în suflet. N-am încetat să iubesc doar că de acum am mai mare grijă pe cine, cât şi cum iubesc. Sincer, chiar nu are rost să investeşti suflet într-un om care nu vrea să investească nici măcar timp în tine.

                                    N-am renunţat să am încredere în oameni doar că am învăţat să păşesc în sufletele lor purtând pantofi cu toc, nu fiind desculţă aşa cum o făceam cândva. Oamenii nu mai merită să fie trataţi aşa cum o faci tu adesea pentru că nici ei nu te mai tratează aşa cum ai merita să fii tratată. Nu mai iubesc, nu mai au încredere, sunt reci şi goi pe interior, vor doar să-ţi ia câte ceva din suflet şi se zgârcesc să ofere cât de puţin. Măcar atât de puţin încât să-ţi dea motive să rămâi lângă ei. De ce să rişti să păşeşti fiind desculţă într-un suflet rece?  Mai bine calcă purtând pantofii cu toc, sparge gheaţa şi atunci când eşti sigură că nu vei îngheţa, dă-ţi pantofii jos. Abia atunci fii dulce şi caldă, fii blândă şi drăgăstoasă.

                                    N-am încetat să mai cred în iubire, dar am învăţat că ea nu se găseşte la oricine pretinde că o are în suflet. Ştii, vorbele poate să ţi le spună oricine, dar faptele… Faptele contează mai mult, cel mai mult, iar pe acelea nu ţi le poate oferi oricine. Chiar sunt puţini aceia care pot să tacă şi să facă, să-ţi demonstreze.

                                    N-am încetat să iubesc doar că de acum am mai mare grijă pe cine, cât şi cum iubesc. Sincer, chiar nu are rost să investeşti suflet într-un om care nu vrea să investească nici măcar timp în tine. Chiar nu are rost să trăieşti mereu cu întrebările. În vreme ce tu te întrebi unde ai greşit şi de ce nu au mers toate aşa cum te aşteptai, aşa cum ai fi vrut, celălalt ştie. Celălalt ştie de ce, are toate răspunsurile şi poartă vina, dar lui pur şi simplu nu-i pasă. Poate de asta e mai bine să lăsăm totul aşa cum e la final. Poate că dacă am ştii toate răspunsurile ar durea mai tare.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Pup dulce! :* Si eu o sa te iubesc mereu! Domnul de trefla (regele reginei)

 • COMMENTS (195)

  1. tactici 12th iunie 2016 at 22:10 -

   Pup dulce! :* Si eu o sa te iubesc mereu! Domnul de trefla (regele reginei)

   Reply

  Leave a Reply