N-am de gând să mă iei deşteaptă şi să te părăsesc proastă, am de gând să te părăsesc deşteaptă ca să rămâi prost!

                                           N-am de gând să-mi schimb principiile pentru un om fără principii, deci n-am de gând să mă iei deşteaptă şi să te părăsesc proastă. Mai bine plec când încă nu m-ai molipsit!

                                           Nici n-ai tu habar cât de mult se poate schimba o femeie pentru bărbatul de lângă ea, pentru a-i fi pe plac şi pentru a-l face fericit. Nici n-ai tu habar la câte lucruri care îi plac poate să renunţe pentru că ţie nu-ţi convin şi din egoism accepţi ca ea să facă acele compromisuri.

                                           Sigur nu vreau să-mi schimb principiile pentru un om fără principii. Atunci când eşti bun, într-adevăr eşti luat de prost, deci nu are rost să fii prea bun pentru că celălalt va avea impresia că poţi fi numai bun şi va începe să creadă că trebuie să fie totul numai aşa cum îi convine lui. 

                                           Cel mai probabil n-am de gând să mă iei deşteaptă şi să te părăsesc proastă. Mai bine plec când încă nu m-ai molipsit! Să nu te mire faptul că ea pleacă de lângă tine din moment ce e nevoită să devină o femeie pe care n-ar putea-o respecta. Dacă nu poate fi aşa cum vrea ea să fie, aşa cum este ea de fapt, poate va încerca de dragul tău să se schimbe, dar tu de dragul ei de ce nu încerci să nu îi ceri aşa ceva? Tu de dragul ei de ce n-o laşi să fie ea însăşi? Şi abia aştept să-mi spui că nu i-ai cerut niciodată să se schimbe pentru tine. Chiar crezi asta? Atunci de ce-i reproşezi constant că nu îţi place când face aia, că nu ar trebui să se comporte astfel doar pentru că nu-ţi place ţie, că tu n-ai ştiu că e aşa, căci altfel… Vezi tu, acel altfel o omoară şi se schimbă pe tine. Fără să-i ceri să se schimbe, de fapt îi ceri s-o facă. Fără să vrea să devină un om pe care nu l-ar putea suport, devine de dragul tău…

                                           N-am de gând să mă iei deşteaptă şi să te părăsesc proastă, am de gând să te părăsesc deşteaptă ca să rămâi prost!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. Outstanding post. I used to be checking regularly this blog and I am impressed!
   Extremely obliging…

   Reply
  2. bogdan 07th februarie 2016 at 00:09 -

   oau!…

   Reply

  Leave a Reply