Mulţi oameni au ajuns să creadă că nu mai există iubire.

                                                   Mulţi oameni au ajuns să creadă că nu mai există iubire. Multe femei nu mai cred în bărbaţi şi în iubirea lor. Mulţi bărbaţi nu mai cred în femei care iubesc dezinsteresat. Ne înstrăinăm unii de ceilalţi fără să vedem cât de mult ne asemănăm, cât de mult ne dorim unii pe ceilalţi. Iar iubire există, la fel cum există şi bărbaţi care iubesc şi la fel cum există femei interesate doar de suflet, nu de condiţia socială şi averea lui.

                                                   Oamenii nu mai ştiu să spună ceea ce simt pentru că mulţi nu mai simt nimic… Ştiu doar să mintă şi să ticluiască vorbe frumoase care atrag atât cât îi învăluie misterul. Dar după ce acesta dispare îţi dai seama că nu mai ştiu nici măcar să fie ei înşişi reali şi să simtă sentimentele cu sufletul. Mă repet, CU SUFLETUL!

                                                   Alergăm haotic după oameni care nu ne merită şi nu întoarcem privirea pentru a vedea cine aleargă după noi. Poate pe aceia nu îi merităm.

                                                   Mulţi dintre noi au uitat să fie oameni. Şi ce e rău în asta? Pentru ei nu e nimic rău. Le e bine. Nu pot fi şi nu sunt răniţi. Dar pentru cei din jur? Pe cei din jur nu fac decât să îi rănească. Am impresia că vor să îi facă la fel de fără suflet într-un final… Nu mai ştiu… Dar nu pot fi nici fericiţi în ignoranţa lor de piatră. Nu aşa cum sunt eu, deşi rănită adesea de ei şi obligată să-mi găsesc sufletul sfărâmat pe nu ştiu unde… În ignoranţă nu poţi fi fericit.

                                                   Iubire există! Dar trăim în vremuri în care o întâlneşti rar, iar atunci când o găseşti trebuie să o preţuieşti…. mult… Bărbaţi care iubesc există, dar se maturizează mai greu. Realizează mai greu că numai iubirea îi poate împli şi mulţi dintre ei rănesc femei care nu merită această pedeapsă, doar pentru a învăţa să o iubească pe cea care trebuie să fie alinată o viaţă… Femei care iubesc dezinteresat există, dar nu le vei găsi pe stradă, în club sau noaptea în cafenele. Vor citi o carte acasă noaptea, vor merge la serviciu dorind să fie independente. O astfel de femeie are respect de sine. Şi există multe astfel de femei, numai că foarte multe dintre ele au avut ghinionul de a iubi bărbaţi nepotriviţi şi se tem să mai iubească, se tem să intre în jocurile, ar spune absurde, ale flirtului.

                                                   Am, oare, dreptate?

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply