Mulți îți spun că te iubesc. Puțini o fac cu adevărat. 

                     Să nu te îndrăgostești de cuvintele oamenilor. Să nu te lovești de ele. Și să nu vezi în ele mai mult decât e cazul pentru că la un moment dat vei vedea că au fost doar… cuvinte, vorbe goale uneori. Și nu ne putem mulțumi doar cu vorbe pentru mult timp. Avem nevoie de fapte. Avem nevoie să știm cu certitudine, nu doar să credem. 

                     Mulți îți spun că te iubesc. Puțini o fac cu adevărat. Te vei convinge de asta cu timpul. Mulți îți vor spune că le e dor și foarte puțini vor încerca să te caute, vor face tot posibilul să te vadă și să te strângă în brațe. Mulți îți vor spune să ai grijă de tine, însă nu tot atât de mulți vor fi dispuși să aibă ei înșiși grijă de tine, să te sprijine și să te asculte, să te sfătuiască și să te îndrume. Nu mulți vor fi dispuși să îți ofere timpul lor pentru că îl vor considera pierdut. Pe când ceilalți, cei care ar face orice să te vadă fericită, îl vor considera timp câștigat. 

                     Mulți îți vor face urări de bine, dar puțini își vor dori să reușești la fel cum mulți te vor felicita, dar foarte puțini dintre ei vor fi într-adevăr fericiți pentru tine. Ideea e că mulți vor vorbi și vor tot vorbi. Dar dintre aceștia, numai câțiva vor face, vor simți și îți vor fi cu tot sufletul pentru că te vor iubi. Numai câțiva. 

                     Găsește-i pe acei câțiva oameni pentru care contezi și fă din ei o prioritate. Nu îi pierde, nu îi neglija și nu îi lăsa să plece. Fă-i să se simtă doriți și apreciați. Spune-le că îi iubești, apoi demonstrează-le. Nu vei avea parte de foarte mulți astfel de oameni în viață. 

Foto: Lauren Rader

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts