Mie nu îmi pasă câte femei ai iubit sau câte te-au iubit pe tine. Pentru că vreau ca noi să fim un nou început, nu doar o continuare a altor relații pe care le-am mai avut fiecare. Așa e cel mai bine. Să fie fluturi și dor…

                              Mie nu îmi pasă câte femei ai iubit sau câte te-au iubit pe tine. Nu îmi pasă prin câte paturi ai fost și câte cafele ai băut în case străine. Nu îmi pasă ce greșeli ai făcut atâta vreme cât ai învățat ceva din ele. Și nu îmi pasă de câte ori ai mințit că iubești dacă îți asumi riscul să fii sincer cu mine.

                              Nu îmi pasă de toate astea pentru că eu te iau de la început. Pentru că vreau ca noi să fim un nou început, nu doar o continuare a altor relații pe care le-am mai avut fiecare. Așa e cel mai bine. Să fie fluturi și dor într-o oarecare măsură, chiar dacă nu mai suntem adolescenți. 

                              Vreau să mă iubești, dar știi cum?! Vreau să mă iubești abia după ce te-ai spălat de tot trecutul murdar, după ce le uiți din suflet pe toate cele pe care le-ai iubit înaintea mea. Vreau să mă iubești după ce înveți să o demonstrezi din nou, să o spui din nou. După ce crezi că ești pregătit să mă accepți cu un trecut pe care și eu mi l-am șters din suflet din cauză că a durut. Vreau să începem amândoi de la capăt, doar cu amintirea unor greșeli pe care nu avem de  gând  să le mai repetăm. 

                              Și să mă înveți să râd, așa cum nu am mai făcut-o, cu sufletul pentru că buzele mele încă mai știu să mintă cu zâmbete false doar ca să îi țină la distanță pe curioși. Să mă înveți să râd cu ochii și să zâmbesc cu pielea sub atingerea ta caldă fără să îmi mai fie teamă că acolo unde ți-au fost mâinile va rămâne cândva doar o umbră de regret care să doară. 

Foto: Toa Heftiba

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts