Mi-e dor de tine, dar asta nu înseamnă că încă te mai iubesc… Înseamnă că mi-e dor şi atât…

                                             Mi-e dor de tine, dar asta nu înseamnă că încă te mai iubesc… Înseamnă că mi-e dor şi atât…

                                             Uneori, când sunt puternică şi mă simt stăpână pe mine, mă gândesc că aş vrea să îţi fie şi ţie dor de mine sau măcar de noi. Ştii, mi-e greu să recunosc, dar chiar a fost frumos înainte să nu mai fie şi nici cel mai mare rău pe care mi l-ai fi putut face nu m-ar fi determinat să uit sau să te uit. Şi cred că nici cea mai mare iubire pe care o voi trăi nu mă va putea face să uit ce am trăit împreună pentru că ne-am lăsat amândoi părţi de suflet în acel ,,noi” firav care n-a putut să dăinuie.

                                             De ce mi-e dor de tine? Pentru că încă nu am reuşit să iubesc din nou. Pentru că încă nu s-a aşternut praful peste amintirile pe care abia le-am aşezat într-un colţ de suflet cu scopul de a le uita acolo. Dar, te rog, nu confunda dorul cu iubirea pentru că ştiu sigur că ceea ce simt eu pentru tine acum nu mai e iubire… E ceva frumos care mă frige pe suflet, nu e ceva frumos care să mă aline, aici e diferenţa.

                                             Mi-e dor şi atât. Dar asta nu înseamnă nici că aş mai vrea să mă întorc înapoi, ştiu că noi nu mai putem ajunge nicăieri împreună, ştiu că nici măcar nu mai existăm… Noi… Ştiu că mi-aş face… Ne-am face mai mult rău decât bine.

                                             Alteori sunt nesigură pe puterile mele şi îmi doresc să nu îţi fie dor de mine, să te fi reîndrăgostit, să mă fi uitat şi să nu îţi doreşti să ne întoarcem în trecut… Îmi doresc pentru mi-e teamă să nu alerg ca nebuna după iluziile frumoase ale trecutului uitând adevărurile crude, de asta îmi doresc să nu îţi fie dor…

                                             Însă nu se schimbă cu nimic faptul că mie mi-e dor… Mi-e dor şi atât… Mi-e dor fără să te mai iubesc… Şi cred că e normal să-mi fie dor, aşa-i?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Faylinn 17th aprilie 2016 at 19:31 -

   Uau, ce frumos scrii, m-am regăsit în ceea ce ai spus, keep goin’. :*

   Reply

  Leave a Reply