Mi-am dat seama că sunt un om minunat!

                                    Mi-am dat seama că sunt un om minunat! Multă vreme mi-a fost teamă să privesc în sufletul meu pentru că suferisem, aveam impresia că rănile din suflet mă vor împiedica mereu să fiu acelaşi om care fusesem atunci când simţeam fericirea, aceeaşi femeie care iubea, era naivă şi nu se temea de oameni. Dar am greşit. Trebuia să văd faptul că sufletul nu se urâţeşte cu timpul, cu suferinţa, cu trecerea oamenilor care îşi bat joc, rămâne la fel de frumos, poate chiar devine mult mai frumos pentru că fiecare lecţie învăţată ne ajută să ne şlefuim sufletele, lecţiile ne fac mai buni, mai maturi şi mai frumoşi ca oameni.

                                    De multe ori ne subestimăm. Alegem să ne temem că ceilalţi ne vor judeca dacă avem curajul să spunem cât de minunate suntem. Ne temem că ceilalţi vor fi mereu mai buni decât noi şi că vor râde dacă vom încerca să strălucim în faţa lor. De multe ori îi credem pe cei care ne spun că nu putem, că nu vom reuşi niciodată şi că viaţa nu e atât de uşoară pe cât vrem să pară. 

                                    Dar eu mi-am dat seama că sunt un om minunat, la fel ca fiecare femeie. Oricare femeie ar trebui să ştie că e minunată în felul său, că are ceva aparte pe care cineva îl va iubi atât de mult încât îşi va dori să o păstreze lângă el pentru întreaga viaţă. Fiecare femeie ar trebui să înceteze să se subestimeze şi să accepte faptul că nu contează ce cred sau ce spun cei din jurul său. Contează doar ce crede ea, ce simte ea. Contează doar acea putere interioară din sufletul său de care mulţi nici nu vor avea habar că există. 

                                    Draga mea, să ştii că eşti minunată şi că nu ar trebui să laşi pe nimeni să-ţi răpească zâmbetul de pe buze. Să nu uiţi niciodată cât de minunată eşti.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts