Mi-ai intrat sub piele!

                              Mi-ai intrat sub piele prin fiecare por. Și îmi place sentimentul ăsta de dor pe care îl simt când mă arde pieptul de fiecare dată când nu ești lângă mine. E un sentiment plăcut. Îți amintește că ești viu și iubești, că sunt oameni care încă mai pot trezi emoții în sufletul pe care îl credeai amorțit de atâtea dezamăgiri și atâtea presiuni din trecut. E plăcut… Până când începe să te ardă mai tare și să te întoarcă pe toate părțile. Te răscolește și te lasă în dezordine… 

                              Da… Și lași dezordine chiar și atunci când mi te zvârcolești sub piele, nu doar în suflet. 

                              Te bucuri o vreme când simți că cineva îți este drag, apoi începi treptat să te întrebi dacă e omul potrivit, dacă îți va aduce fericire, dacă va lupta pentru tine sau va renunța pur și simplu la fel cum au făcut cei dinaintea sa. Începi să ai îndoieli și cel mai tare te îndoiești de tine pentru că nu știi dacă mai poți avea încredere și dacă mai poți risca încă o dacă să iubești un om care în orice clipă ar avea puterea să te distrugă și să te lase în ruină. E al dracului de greu când începi să te întrebi. 

                              Dar nu ar trebui să îți pese. Dacă sufletul îți cere, atunci nu ezita să îi oferi. Dacă știe răspunsuri, nu mai continua să te întrebi. Acceptă că viața e construită în așa fel încât o putem schimba, dar sunt decizii pe care nu noi le luăm. 

                              Și sunt oameni pe care nu noi hotărâm dacă îi iubim sau nu, dacă ne iubesc sau ne dezamăgesc. Dar până atunci când vom vedea ce va mai fi și dacă ne vom iubi, să știi că mi-ai intrat prin piele. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts