,,Mi-a spus să plec, iar eu n-am plecat nici de-al dracu’. Şi suntem fericiţi acum. Dacă plecam atunci, acum aveam regrete în suflet, nu pe ea. Bărbaţii ar trebui să înveţe să facă ce aşteaptă femeile lor să facă, nu ce spun ele.”

                                  ,,Soţia mea a trecut prin momente cumplite la un moment dat. Şi-a pierdut serviciul, s-a îngrăşat, se credea din ce în ce mai urâtă şi devenea din ce în ce mai urâtă. Se credea din ce în ce mai proastă şi mai incapabilă şi devenea aşa cum credea ea că e. Nu e încă momentul potrivit să-ţi scoţi ghearele, tu, cea care citeşti. Femeia mea devenea mai urâtă, dar doar pentru că nu mai zâmbea, nu pentru că se îngrăşase, nu pentru că se neglija, doar pentru că refuza să fie fericită. Femeia mea era din ce în ce mai proastă, dar asta doar pentru că nu voia să îşi dea seama de faptul că eu o iubesc oricum şi că atunci când am luat-o de soţie mi-am asumat tot ce este ea şi tot ce ar putea deveni alături de mine pentru că eu am contribuit la tot, eu i-am fost alături oricând. Devenea incapabilă, deşi e cea mai pricepută femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Era incapabilă să strălucească chiar şi atunci când îmi doream să o pun în cea mai bună lumină. 

                                  Femeia mea devenise greu de iubit, era dificilă şi mofturoasă, nervoasă şi capricioasă. Nu ştiam ce să mai fac. Am vrut să renuţ atunci şi eram pe punctul de o face, dar mi-am dat seama că femeia asta avea nevoie de mine mai mult ca oricând. Mi-a spus să plec, iar eu n-am plecat nici de-al dracu’. Am vrut să-i fiu alături, m-am încăpăţânat să o fac să redevină ea, cea pe care o iubisem ca un nebun. Şi n-a fost uşor, dar nici greu n-a fost pentru că am iubit-o mereu. A insistat să plec, să nu o văd aşa, credea că nu mă mai merită, dar mă merita cel mai mult. Dacă plecam atunci aş fi fost un prost pentru că femeia mea, deşi însepuse să se ofilească, a început treptat să înflorească din nou. Şi suntem fericiţi acum. Dacă plecam atunci, acum aveam regrete în suflet, nu pe ea. Bărbaţii ar trebui să înveţe să facă ce aşteaptă femeile lor să facă, nu ce spun ele.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Johnny 15th mai 2016 at 02:21 -

   Aww! :* <3 <3

   Reply

  Leave a Reply