Mi-a fost atât de dor de el… Aproape la fel de dor cât îi va fi lui de mine cândva.

                                  Mi-a fost atât de dor de el… E greu să te obişnuieşti cu simplu gând că un om care a stat lângă tine mult timp acum face parte doar din trecut şi din amintiri. E greu să te obişnuieşti cu viaţa de una singură. Chiar dacă poate lui i se simţea absenţa de multă vreme, una e să ştii că doarme lângă tine, deşi e rece, şi alta e să nu mai fie deloc acolo. La început ducem dorul pentru că încă mai iubim, dar de la o vreme ducem dorul doar pentru că… Nu ştiu de ce. Dar ne e dor, însă nu mai iubim. Ne e dor şi atât. Şi da, mi-a fost extrem de dor de el…

                                  …Aproape la fel de dor cât îi va fi lui de mine cândva. În acele clipe în care va învăţa că iubirea sinceră a unui om valorează mai mult decât plăcerile vinovate pe care ţi le oferă alţi oameni. Nu mi-aş dori să fie aşa, dar într-o zi îi va fi dor pentru că va fi totul rece în jurul lui şi îşi va aminti cu părere de rău de toţi oamenii care l-au iubit, i-au fost alături şi l-au ajutat atunci când părea că nimeni nu ar face-o. Poate îi va fi mai dor decât mi-a fost mie de el… Asta pentru că va şti că eu am pierdut un om care îmi făcea rău şi îmi demonstra că nu mă iubeşte, dar el a pierdut un om care îi făcea bine şi îi demonstra că are sentimente frumoase numai pentru el. Poate îi va fi mai dor pentru că el încă mă va iubi. Aşa mai fac bărbaţii câteodată, neagă că te au în suflet multă vreme, te închid într-o încăpere uitată, apoi le vine dor, te scot de acolo şi îşi amintesc că de fapt tot timpul te-au iubit, dar că au mai lăsat uneori sentimentele să îngheţe sub plăcerea altor momente.

                                  Mi-a fost atât de dor de el… Aproape la fel de dor cât îi va fi lui de mine cândva.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts