Marile bucurii nu le trăieşti niciodată singur. Fericirea are nevoie de martori, de părtaşi şi de complici. Fiţi fericiţi alături de cei dragi!

                                         Marile bucurii nu le trăieşti niciodată singur. Fericirea are nevoie de martori, de părtaşi şi de complici. Fiţi fericiţi alături de cei dragi!

                                         Numai tristeţea şi durerea se trăiesc pe cont propriu pentru că cei mai mulţi nu îşi doresc să îi preocupe şi pe cei dragi cu necazurile lor, cei mai mulţi preferă să rămână puternici în ochii celorlalţi, puternici pentru ei. Doresc să fie acei oameni pe care te poţi baza mereu fără să te temi că vor renunţa la luptă şi te vor lăsa baltă înainte să obţii ceea ce îţi promiseseră că te vor ajuta să capeţi.

                                         Dar bucuriile se trăiesc alături de oamenii pe care îi iubeşti. În singurătate îşi pierd din intensitate, se minimalizează trăirile. Probabil cei care nu au alături de cine să îşi trăiască fericirea sau nu au cui să o mărturisească sunt oarecum cei mai nefericiţi. Oricât de mult ai încerca să te bucuri de unul singur, în sufletul tău tot eşti conştient de faptul că ar fi mai frumos să ai pe cineva alături de tine. Fericirea are nevoie de martori, de părtaţi şi de complici. Fericirea are nevoie de cel puţin doi oameni pentru a fi exact ceea ce ai nevoie, excat ceea ce îţi doreşti.

                                         Fiţi fericiţi alături de cei dragi! Cea mai mare comoară pe care o poţi avea se păstrează în suflet şi e reprezentată de oamenii care cred în tine şi în care poţi avea încredere fără să fie nevoie să îţi pui întrebări în legătură ei. Cei mai norocoşi nu sunt cei care au obţinut tot ce şi-au dorit din punct de vedere material, ci aceia care au reuşit să găsească oameni minunaţi alături de care să trăiască atât tristeţe, cât şi fericire, mai ales fericire. Cei mai frumoşi oameni sunt cei sinceri, cei care iubesc, cei care nu se tem să fie ei înşişi, sunt cei fericiţi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply