Mai sunt şi oameni care rămân, dar sunt puţini pentru că doar aceia iubesc cu adevărat. Restul găsesc scuze, pretexte, motive şi pleacă. De restul nu ai nevoie în viaţa ta, aşa că nu are rost să încerci să îi întorci din drum.

                                     Singurii oameni de care trebuie să îţi pese şi pe care trebuie să încerci să îi păstrezi alături de tine, sunt cei sinceri. Cei care iubesc sincer, cei care îţi vorbesc sincer, cei care, în mod cert, te vor lovi uneori şi cu câte un adevăr, atunci când vei avea nevoie de acel adevăr, indiferent dacă va fi crud şi te va face să suferi pe moment. Ai nevoie de aceşti oameni ca să poţi rămâne tu însăţi indiferent de ce se va întâmpla, indiferent de ce te va face să râzi sau ce te va face să plângi. 

                                     Oamenii pleacă adesea, rămâi în urmă să-i priveşti cum îţi lasă în suflet un dor şi un regret a ceva ce sperai să trăieşti alături de ei şi nu vei avea niciodată şansa să trăieşti. Vei încerca să întorci înapoi acei oameni, îi vei striga, îi vei ruga, îi vei chema şi totuşi va fi în zadar. Oamenii, îndată ce au plecat, nu se mai întorc, iar dacă se întorc, înseamnă că nu au plecat niciodată cu adevărat. 

                                     Dar mai sunt şi oameni care rămân să iubească, să aline, să fie alături, să îţi ofere tot ce au ei mai bun şi să te determine să fii, la rândul tău, un om mai bun… Dar sunt puţini… Poate că numai aşa îi putem aprecia la adevărata lor valoare. Ei nu vor căuta niciodată scuze pentru a pleca şi nici motive pentru că, iubind, ei vor avea cel mai puternic motiv să rămână. 

                                     Mai sunt şi oameni care rămân, dar sunt puţini pentru că doar aceia iubesc cu adevărat. Restul găsesc scuze, pretexte, motive şi pleacă. De restul nu ai nevoie în viaţa ta, aşa că nu are rost să încerci să îi întorci din drum. Nu ai nevoie de prea mulţi oameni alături, uneori unul singur este de ajuns pentru că valorează mai mult decât toţi. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply