Mai răneşte-mă încă o dată. Ai să vezi că mă pot ridica din nou şi pot fi mai puternică. Mai minte-mă încă o dată. Ai să vezi că pot ierta din nou şi pot avea mai multă încredere, dar nu pentru că sunt naivă, ci pentru că am un suflet cald. Mai întoarce-te la mine încă o dată. Ai să vezi că nu te pot ierta şi nu te pot aştepta la nesfârşit

                                         Mai răneşte-mă încă o dată. Ai să vezi că mă pot ridica din nou şi pot fi mai puternică. Pe mine greutăţile şi răutăţile celor din jur, loviturile şi rănile pe care mi le-au oferit cei dragi m-au făcut mai puternică şi, în loc să mă determine să renunţ, m-au ajutat să fiu mai ambiţioasă, să îmi doresc să primesc mai mult de la viaţă şi să îi cer tot ceea ce cred că merit de la ea. 

                                         Mai minte-mă încă o dată. Ai să vezi că pot ierta din nou şi  pot avea mai multă încredere, dar nu pentru că sunt naivă, ci pentru că am un suflet cald. Eu am învăţat să iert din dorinţa de a fi iertată, dar am făcut tot posibilul să nu greşesc pentru a nu răni oamenii… Ştiam cum doare să fii rănit de oamenii dragi… Şi pot ierta mult, mai mult decât mi-aş fi imaginat vreodată, deşi uneori oamenii înţeleg iertarea mea în mod greşit… Dar altfel nu pot… Nu mă lasă inima să urăsc oamenii, chiar dacă mi-au făcut rău. 

                                         Mai întoarce-te la mine încă o dată. Ai să vezi că nu te pot ierta şi nu te pot aştepta la nesfârşit. Mereu te întorci la mine atunci când nu găseşti mai bine şi începi să suferi sau te doare sau pur şi simplu ai obosit. Şi mereu pleci de lângă mine atunci când eşti odihnit şi ţi-e bine… Iar eu mereu te iert pentru faptul că mă faci să sufăr atunci când pleci. Dar nu am să pot să te iert la nesfârşit şi nu te voi putea aştepta mereu… Ai să vezi…

                                         Mai răneşte-mă încă o dată. Ai să vezi că mă pot ridica din nou şi pot fi mai puternică. Mai minte-mă încă o dată. Ai să vezi că pot ierta din nou şi  pot avea mai multă încredere, dar nu pentru că sunt naivă, ci pentru că am un suflet cald. Mai întoarce-te la mine încă o dată. Ai să vezi că nu te pot ierta şi nu te pot aştepta la nesfârşit.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts