,,Mai iarta-mă, încă o dată, pentru ceva ce n-am făcut.”

                                      ,,Mai iarta-mă încă o dată pentru ceva ce n-am făcut. Nu încerc să-mi caut scuze pentru că nu există. Nu încerc să par nevinovat pentru că sunt. Încerc să-ţi spun că-mi pare rău şi vreau să mă mai ierţi o dată, o singură dată pentru ceva ce n-am făcut. Nu vreau să pară că n-ai pentru ce să mă ierţi. Dacă ar fi să-mi numeri greşelile n-ai fi în stare să termini de numărat.

                                      Iartă-mă că n-am fost lângă tine atunci când aveai nevoie. Aveai nevoie să fiu lângă tine, aşa-i? Aveai nevoie să fiu un stâlp de neclintit atunci când tu te clătinai pe picioare, nu? Aveai nevoie să ştii că ai la cine să te întorci acasă şi pentru cine să lupţi cu tot ce te obliga să fii puternică pentru noi. Aveai nevoie de mine, aşa-i? Măcăr minte-mă şi lasă-mă să-mi cer iertare pentru ceva ce n-am făcut.

                                      Am să te rog să mă ierţi că n-am făcut mai multe pentru noi şi că am făcut aproape totul doar pentru mine. Am fost un egoist, am fost nebun, am fost un prost şi am fost al tău, dar n-am reuşit să fiu acel bărbat de care să nu ţi se ia niciodată, acela de care să nu simţi nevoia vreodată să te desparţi, acela care să nu-ţi dea motive să pleci, să cauţi şi să găseşti mai bine.

                                      Îmi cer iertare pentru că n-am fost prezent, pentru că nu mi-a păsat, pentru că n-am reuşit să înţeleg sau să ascult sau să tac sau doar să privesc şi să te las să mă îmbeţi cu tine, de tine, de noi. Mai iarta-mă, încă o dată, pentru ceva ce n-am făcut, a mia oară, penultima oară, şi am să-ţi promit din nou că mă schimb, dar nu mă voi schimba, voi rămâne acelaşi veşnic împiedicat, aceleaţi greşeli îmi vor fi piedici, iar tu, aceeaşi femeie, vei fi cea care mă va ridica de jos, se va supăra şi mă va ierta. Iartă-mă că n-am făcut nimic, iartă-mă că n-am fost.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply