Mai bine să fiu singură pentru o vreme şi să învăţ că merit mai mult de la viaţă decât să stau la picioarele unui bărbat care nu mă poate ţine în braţe. Am demnitatea mea şi mult respect de sine. Nu are rost să alerg după un bărbat care nu vede câţi aleargă după mine.

                                    E o greşeală să îi arăţi omului drag cât de mult îl iubeşti şi cât înseamnă el pentru tine. Te va răni, va crede că îi vei putea ierta orice greşeală şi chiar o vei face până la un anumit punct. La un moment dat te vei sătura să îi acorzi ultima şansă unui om care mereu ţi-o va cere şi pe următoarea. Dar e o greşeală şi mai mare să nu îi arăţi cât îl iubeşti. Va începe să creadă că prezenţa lui nu e apreciată, că iubirea sa nu contează. Va începe să aibă îndoieli şi la sfârşit va trage concluzii care vor aduce după ele tristeţe. Întotdeauna, în iubire, e mai bine să ştii decât să te întrebi. 

                                    Şi sunt momente în care e mai bine să ştii că trebuie să mergi mai departe decât să te întrebi dacă ar fi mai bine să rămâi. Ştii… Singurătatea nu e un blestem decât dacă o priveşti în acest fel. De cele mai multe ori ea este chiar o eliberare, un răgaz, un bun prilej pentru a-ţi odihni sufletul şi pentru a-ţi analiza priorităţile. Mai bine să fii singură decât să încerci să convingi omul nepotrivit că meriţi iubire şi că îl iubeşti.

                                    Mai bine să fiu singură pentru o vreme şi să învăţ că merit mai mult de la viaţă decât să stau la picioarele unui bărbat care nu mă poate ţine în braţe. Am demnitatea mea şi mult respect de sine. Nu are rost să alerg după un bărbat care nu vede câţi aleargă după mine. Cei mai mulţi au impresia că din iubire putem ierta totul. Noi putem ierta multe, dar nu totul. Cei mai mulţi au impresia că, atunci când o femeie iubeşte, ea îl vede doar pe acela pe care îl are în suflet. Şi este adevărat, dar dacă omul pe care îl iubeşti te răneşte de nenumărate ori ştiind că de fiecare dată ai să-l ierţi, îţi dai seama că mai bine pleci şi, la momentul potrivit, le dai celor care chiar merită şansa să te facă fericită.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts