Mă laşi să te mai iubesc o dată?

                              ,,Draga mea, acum sunt mai singur decât credeam că se poate. Lasă-mă să îţi spun ceva şi să îţi mai adresez o ultimă întrebare.

                              Nici nu mai ştiu de cât timp te iubesc. Parcă te iubesc de o întreagă veşnicie sau dinaintea ei. Parcă nici nu a existat viaţă înainte să te iubesc pe tine sau cel puţin eu nu mi-o pot aminti. Parcă nu cunoscusem niciodată fericirea înainte să mi-o presari tu în suflet. Parcă… parcă nu fusesem eu înainte să îmi arăţi tu cine sunt.

                              Când ţi-am simţit lipsa pentru prima dată, mi-am dorit să fie ultima. Şi a fost, dar încă nu s-a terminat. Am uitat cum e să te iubesc, am uitat cum e să te iubesc într-adevăr. Te iubesc doar din obişnuinţă, te iubesc pentru că altceva nu mai ştiu să fac, te iubesc pentru că asta mi-ai cerut să fac, dar te iubesc… sau nu ştiu… nici eu nu mai ştiu…

                              Am două femei în suflet. Una eşti tu, cea pe care am iubit-o dintotdeauna, cealaltă eşti tot tu, cea pe care vreau să o iubesc de acum spre veşnicie. 

                              Nu cred că ştii… Nu poţi, nu ai de unde… Femeile suferă mai mult după bărbaţi şi tocmai de aceea îi uită mai repede. Îi uită ca să se răzbune pentru suferinţa pe care le-au provocat-o. Bărbaţii suferă mai puţin şi în aşa fel încât să nu le ştie nimeni chinurile sufleteşti, dar suferă o perioadă îndelungată… Şi dacă femeile ne pot uita, ei bine, noi nu le putem uita pe ele.

                              Acum te iubesc doar din obişnuinţă. te iubesc pentru că altceva nu mai ştiu să fac, te iubesc pentru că asta mi-ai cerut să fac, dar te iubesc… sau nu ştiu… nici eu nu mai ştiu… Lasă-mă să aflu. Lasă-mă să te mai iubesc o dată şi mai presară-mi fericire în suflet…

                              Mă laşi să te mai iubesc o dată?”

Foto: We Heart It

unw

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply