,,Mă, tată, tu găseşte-ti o femeie care să te poată face fericit şi acum, şi peste zece ani, şi peste 30, şi peste o viaţă. Nu uita, femeia s-a săturat de proşti, dacă ai de gând să fii şi tu vreun prost, mai bine lasă-te!”

                                  ,,Mă, tată, femeia care se cucereşte uşor, te lasă la fel de uşor. Pe femeia pentru care n-ai luptat, n-ai tragere de inimă să  o păstrezi cu orice preţ lângă tine. Mă, tată, cu femeile dacă e uşor nu e a bună. Ia-ţi una din acelea complicate, una din acelea cu pretenţii şi-ai să vezi că ştiu ele ce ştiu, ai să vezi că merită!

                                  Sincer, mie-mi place când mă refuză, pardon, când mă refuza, ador când e inabordabilă, iubesc să mă ignore şi să încerce să-mi demonstreze că nu sunt ceea ce vrea. Numai aşa îi intru în minte şi mă cobor de-al dracu’ în suflet. Numai aşa am timp să-i demonstrez că se înşală. Dacă e uşor, e degeaba, ascultă aici! Femeia care se aprinde repede se stinge la fel de repede şi dacă ţi-a căzut ţie din prima în braţe, s-ar putea să vrea să se ridice ca să mai pice şi pe la altu’. Să nu fii prost, mă, că femeia e sătulă de proşti, ştii cum aleargă după ea, mai ales să fie şi o doamnă adevărată?! Dacă încerci cu texte nu merge, dacă te crezi maestru în abordări, iar nu merge pentru că te citeşte, te vede, te simte, are fler. Dacă vrei să alergi după mironosiţe, e problema ta, dar cu alea nu faci casă că rupi patul noapte şi nu mai ai chef de nimic ziua. Plus că poate nu e nici ea bună de altceva.

                                  Şi unde mai e mândria ta de bărbat? Tu cu ce te mai mândreşti, că ţi-a căzut ea în braţe datorită faptului că eşti vreun Făt-frumos din lacrimă sau cu faptul că ai fost domn şi ai reuşit să cucereşti o doamnă care n-a vrut deloc să te ajute ci, din contră, a savurat momentele în care te-a pus în încurcătură?

                                  Mă, tată, tu găseşte-ti o femeie care să te poată face fericit şi acum, şi peste zece ani, şi peste 30, şi peste o viaţă. Nu uita, femeia s-a săturat de proşti, dacă ai de gând să fii şi tu vreun prost, mai bine lasă-te!”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply