Mă respect prea mult pentru a sta la picioarele unui bărbat incapabil să mă ţină în braţe.

                                     Mă respect prea mult  pentru a sta la picioarele unui bărbat incapabil să mă ţină în braţe.

                                     Probabil de asta a plecat şi ea, fiecare femeie plecată de lângă bărbatul pe care îl iubea, pentru că încă mai are respect de sine, pentru că ştie că oricine merită o a doua şansă, dar pe a treia nu o merită nimeni. Atunci când ajungi să te rogi de cineva să te iubească ar trebui să-ţi dai seama că e totul în zadar, că trebuie să încetezi să mai faci tot ce ai făcut înainte pentru a ţi se observa absenţa. 

                                     Cei care nu sunt capabili să-ţi aprecieze gesturile, iubirea, sunt nevoiţi, în cele din urmă, să le simtă absenţa şi să-ţi ducă dorul, aşa merită. O femeie poate renunţa aproape definitiv la ea pentru tine, dar cum toate în viaţă au o limită, dacă o obligi să ajungă la picioarele tale îşi va da seama că merită mai mult, îşi va da seama că ar trebui să fii lângă ea sau că ea ar trebui să fie în braţe la tine. 

                                     Ne îmbrăcăm în orgolii de femei şi de bărbaţi încăpăţânaţi, ne dezbrăcăm doar de haine şi nu ne putem lipsi de tot ce ne distanţează. Apar fisuri şi peste tot se văd rămăşiţe de suflet căzute pe jos pe care nimeni nu se îndură să le adune. Suntem prea mândri ca să recunoaştem că ne depăşeşte situaţia, că suntem incapabili să umplem goluri care se adâncesc tot mai mult între noi.

                                     Oricum, atunci când ajungi să stai la picioarele unui om care continuă să stea drept şi nu are de gând să te ridice pentru a te strânge în braţe, mai bine te ridici şi pleci fără să-ţi pară rău. Mă respect prea mult  pentru a sta la picioarele unui bărbat incapabil să mă ţină în braţe. L-aş respecta pe celălalt prea mult pentru a-l lăsa să-mi stea la picioare. Oamenii sunt cei mai frumoşi atunci când se ţin în braţe, nu atunci când se lasă doborâţi de orgolii şi mândrie.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply