Mă lupt cu mine ca să te pot uita…

               ,,Ai avut vreodată senzaţia că omul pe care îl iubeşti nu-ţi va aparţine niciodată? Te-ai simţit vreodată nepuntincios chiar dacă erai capabil să muţi munţii din loc doar pentru un zâmbet?

               Dacă nu, atunci nu mă vei înţelege niciodată. Nu vei înţelege toate dorurile care mă încercă, toată nefericirea pe care nu pot s-o alung din pragul vieţii mele… nu vei înţelege  ce poate face un om cu sufletul celui care îl iubește. Nu poți… Sunt anumite lucruri, anumite stări sau sentimente pe care le poți înțelege decât după ce le-ai trăi. Nimeni nu te poate pregăti pentru ele și depinde doar de tine cum le faci față sau dacă le faci față…

                Femeile au darul acesta de a ne fura mințile. Ne răpesc gândurile și… Și uneori atât. Ne lasă cu toată atenția îndreptată către ele și dispar fără ne-o mai înapoieze vreodată . Iar ție ca bărbat nu îți mai rămâne decât să te lupți cu ceva ce nu poți învinge și să te lupți pentru ceva ce nu vei putea obține. Și cum știi și tu că ea nu va fi niciodată completarea ta, lupți împotriva propriei tale persoane. Dar nu vei câștiga niciodată. Lupți pentru că vrei să uiți. Partea proastă e ca oricum s-ar termina, tu ești cel care pierde ceva. Pe ea sau pe tine.

large (42)

                   Așa sunt eu. Mă lupt cu mine pentru că vreau sã o uit, pentru că ea nu îi va aparține niciodatã sufletului meu. M-a adus într-o stare în care numai o femeie mă putea aduce.

                Asta e vreun fel de răzbunare? Voi, femeile ne faceți să nu vă uităm după ce renunțați la noi, și renunțați la noi pentru că nu suntem capabili să vă facem fericite. Şi vă pricepeţi de minune să vă răzbunaţi. Sunt dovada vie. Nu ştiu dacă tu chiar ţi-ai dorit una ca asta, dar oricum ai reuşit. Nu voi mai putea iubi altă femeie, iar cele pe care le-am iubit înaintea ta sunt insignifiante. Acum tot ceea ce contează eşti tu. Pentru tine mă lup cu propriul suflet, pe tine vreau să te uit. Dar dacă tot nu se poate şi dacă tot trebuie să îţi plătesc răzbunarea, mai vreau un pahar ca s-o îndulcesc puţin ! …”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply