Mă alint pentru ultima oară în parfumul amintirilor de ieri, de mâine încep alt capitol, de mâine îmi fac amintiri mai frumoase!

                                 Stă în puterea noastră să alegem ce fel de amintiri ne facem şi, mai ales, alături de cine. Oamenii pe care îi păstrăm alături de noi au puterea de a schimba atât de multe. Nu totul. Dar pot schimba multe. Ne pot schimba starea de spirit, ne pot influenţa gândurile şi sentimentele… Ne pot influenţa amintirile… Mai ales amintirile. 

                                 Mă alint pentru ultima oară în parfumul amintirilor de ieri, de mâine încep alt capitol, de mâine îmi fac amintiri mai frumoase! De mâine am mai multă grijă în ceea ce priveşte oamenii cărora le dau voie să intre în sufletul meu şi să îşi facă acolo un loc doar al lor. De mâine am mai mare grijă cu cine îmi fac amintiri. Nu am de gând să trăiesc o viaţă din care să rămân cu amintiri neplăcute din cauza unor oameni care nu au ştiut sau nu au vrut să mă iubească, din cauza unor oameni care nu au putut să fie responsabili, din cauza unor oameni care nu au avut habar câtă grijă trebuie să ai de un suflet care te iubeşte cu dor şi cu drag. 

                                 Stă în puterea mea să aleg pe cine păstrez în suflet şi pe cine las în urmă. Am tras prea mult de relaţii care nu mai duceau nicăieri, am aşteptat prea mult oameni care nu vrut să se întoarcă şi am suferit prea mult din cauza unor momente în care mă aşteptam să fiu fericită. Dar mi-a ajuns. 

                                 Cred că e mai bine să sufăr pentru că am renunţat la oameni şi la relaţii care nu mă mai coduceau nicăieri, decât să sufăr din cauză că nu am avut destul curaj încât să pun piciorul în prag şi să spun că merit mai mult, că merit să fiu fericită. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts