M-am pierdut pe mine însămi atunci atunci când te-am găsit pe tine, iar când m-am regăsit m-ai pierdut tu.

                                    Iubirea nu te schimbă, iubirea te face un alt om. Iubirea nu te înalţă, dar îţi dă aripi să zbori. Şi nu te doboară, dar îţi ia aripile înapoi şi realizezi că nu mai zbori, ci cazi, mult prea tarziu ca să îţi mai poţi feri sufletul. De cele mai multe ori, aproape întotdeauna, singura alinare pe care o poţi primi vine chiar de la tine însăţi pentru că ceilalţi sunt prea ocupaţi cu problemele lor, sunt prea ocupaţi să se iubească şi să se vindece singuri. 

                                    M-am pierdut pe mine însămi atunci când te-am regăsit pe tine. Mi-e imposibil să explic cum şi de ce, dar iubirea m-a determinat să mă schimb şi să mă îndepărtez de mine, aşa… Pur şi simplu să mă îndepărtez de mine pentru a mă apropia de cel drag, pentru a-i fi mereu alături, pentru a fi femeia pe care ar dori-o acel bărbat unic, pentru a deveni acea femeie pe care eu n-o pot recunoaşte. 

                                    Când m-am regăsit m-ai pierdut tu. Ajunge să ţi se facă dor de tine însăţi atunci când îţi dai seama că apar fisuri şi că nu e aşa cum ţi-ai fi dorit să fie, aşa cum visai la începuturi că va fi. Cauţi alinarea atunci când eşti rănită şi cum nu ai habar în cine poţi avea încredere, singura alinare o găseşti tot la tine. Îmi pare rău, dar atunci când m-am regăsit pe mine m-ai pierdut tu din cauză că mi-am dat seama că e mai bine să fiu singură decât să trăiesc în amăgiri. Mi-am dat seama că am nevoie să mă iubesc fără să mă învinuiesc de egoism. Uneori e necesar să ne iubim şi singuri atunci când ceilalţi întârzie să o facă.

                                    M-am pierdut pe mine însămi atunci atunci când te-am găsit pe tine, iar când m-am regăsit m-ai pierdut tu.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply