Locul preferat al unei femei se află în sufletul bărbatului pe care îl iubeşte!

                           Nicăieri nu e mai bine decât acasă, iar acasă… Acasă nu e mai e de multă vreme doar un loc, nu mai e reprezentat de patru pereţi, nu mai înseamnă neapărat un loc. Acasă e un om care te face să te simţi tu însăţi aşa cum nu te-ai simţit niciodată. Acasă e o pereche de braţe care te curpinde cu tandreţe şi dor de fiecare dată când te întorci… Acasă e un om care te iubeşte sincer şi ar face orice pentru a te vedea fericită şi mereu cu zâmbetul pe buze. 

                           Cred că noi, femeile, ne simţim acasă acolo unde ne lăsăm sufletele, la oamenii cărora le ducem dorul mereu, la cei la care abia aşteptăm să ne întoarcem… Cei care abia aşteptăm să se întoarcă la noi. Locul preferat al unei femei se află în sufletul bărbatului pe care îl iubeşte! Nicăieri nu poate fi mai bine, mai cald, mai linişte, mai frumos. Nimeni nu poate oferi mai multă fericire şi nimeni nu poate înţelege mai mult decât cel care te iubeşte. 

                           Pentru bărbatul care te va iubi, vei fi totul şi îl vei face fericit prin simpla ta prezenţă, iar el, la rândul său, va fi totul pentru tine pur şi simplu, fără să fie nevoie să facă ceva special… Pentru el, sufletul tău va fi locul său preferat, braţele tale vor fi destinaţia la care va dori mereu să se întoarcă, iar de pe buzele tale va culege cele mai frumoase taine şi cele mai dulci sentimente. 

                           Se întâmplă de multe ori să nu ne găsim locul, să ne simţim părăsite şi să ne dorim să aparţinem cuiva. Se întâmplă să nu ne simţim nicăieri ca acasă. Dar ar trebui să avem răbdare. Lucrurile frumoase apar în vieţile celor care nu se grăbesc, în vieţile celor care ştiu să aprecieze frumuseţea fiecărui moment şi să facă din fiecare clipă o amintire frumoasă. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts