Lasă-te de fumat, femeie, chiar dacă nu fumezi!

                                     Lasă-te de fumat, femeie, chiar dacă nu fumezi! 

                                     Te-ai aşezat comod într-un loc şi ai început să fumezi de când te-a dezamăgit ultima oară. Ai început să te îneci cu fumul minciunilor, ai început să te îngropi în scrumul sprenţelor arse şi distruse, ai început să arunci în bătaia vântului toată cenuşa iubirii care s-a stins. Îţi cam otrăveşti sufletul cu nicotina celor ce au fost şi te-au făcut dependentă de un bine care îţi face rău, te-au făcut dependentă de el. 

                                     Stai acolo cu privirea goală, seacă de iubire şi pustie de speranţă, îţi mai aprinzi o ţigară pentru ultima dată a mia oară, îţi spui că o să se întoarcă, crezi că va veni după tine să te ridice, să te scuture de cenuşă şi scrum, să îţi arunce ţigara din mână şi să-ţi spună că va rămâne mereu, că nu vei mai fi nevoită să îl aştepţi. Îţi faci speranţe că ultima ţigară, într-adevăr ultima, va fi aprinsă de el şi stinsă de tine pentru că nu vei mai avea nevoie de nimic să te calmeze, să te liniştească. 

                                     Lasă-te de fumat, femeie! Lasă-te singură pentru că el nu va mai veni, te va lăsa să te îngropi în cenuşă şi scrum, te va lăsa să te sufoci cu fum, îţi va da voie să te distrugi, îţi va demonstra că într-un final chiar nu i-a păsat. Nu mai fuma dorinţe şi speranţe, nu-ţi mai face iluzii, lasă-le să ardă în voie, dar nu-ţi măcina sufletul odată cu ele pentru că nu are niciun rost. Lasă-te de fumat pentru că îţi otrăveşi sufletul cu ceva de care n-ai nevoie şi de care, dacă stai bine să te gândeşti, n-ai avut nevoie nicodată. Poate n-ai pus în viaţa ta gura pe vreo ţigară, dar pentru el ai fumat mii de ţigări în sute de zile. Cele mai bune ţigări, cele mai scumpe şi mai tari pentru cel mai ieftin şi mai slab om. Ştii tu pentru cine le-ai fumat… Acum lasă-te, ai să-ţi faci şi mai mult rău în zadar. Nu merită! Răul care îţi face bine e tot rău! Nu mai fuma, femeie, atâtea chemări, atâtea dorinţe, atâtea speranţe… Nu-şi mai au rostul!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (174)

  1. Miji 08th aprilie 2016 at 07:01 -

   ???

   Reply
  2. Panzele Sus 13th martie 2016 at 17:28 -

   Pup! :*

   Reply

  Leave a Reply