Lasă-l să plece, iar dacă te iubeşte, se va întoarce… Dar mai bine nu îl lăsa pentru că ar putea să îi sucească minţile o femeie care nu îl iubeşte la fel de mult ca tine.

                                      Lasă-l să plece, iar dacă te iubeşte, se va întoarce… Dar mai bine nu îl lăsa pentru că ar putea să îi sucească minţile o femeie care nu îl iubeşte la fel de mult ca tine.

                                      Atunci când iubeşti nu îl laşi pe celălat să plece. Atunci când iubeşti nu vrei să pleci. Atunci când iubeşti nu ceri libertate pentru că iubirea în sine e libertate. Atunci când iubeşti nu îi dai celuilalt motive să vrea să plece. Toate acestea dacă iubeşti… Restul sunt doar poveşti.

                                      Nu îl lăsa să plece pentru că ai putea să rămâi fără el. Dacă el te-ar lăsa pe tine să pleci te-ai mai întoarce? Nu te-ai întoarce. Ai spune că nu mai ai ce să cauţi în braţele celui care te-a lăsat să pleci. Ai crede că nu te mai iubeşte. Că nu te mai vrea şi că nu vă mai aparţineţi unul celuilalt. Tu nu te-ai întoarce, el de ce ar face-o? Ar putea să creadă aceleaşi lucruri pe care le-ai crede şi tu fără ca ele să fie adevărate în vreo măsură. 

                                      Nu îl lăsa pentru că ar putea să îi sucească minţile o femeie care nu îl iubeşte la fel de mult ca tine, dar care îi dă impresia că o face. Nu îl lăsa să plece dacă îl iubeşti. Nu îi da motive să plece. Învaţă să-l chemi prin cuvinte, prin gesturi şi prin gânduri. Păstrează ce iubeşti dacă vrei să fii la rândul tău iubită şi păstrată în suflet…

                                      Iar voi, dragi bărbaţi, să nu plecaţi de lângă acele femei care nu vă dau motive să plecaţi şi vor să vă păstreze cu orice preţ. Să nu plecaţi pentru că aţi putea să nu aveţi la ce să vă mai întoarceţi. 

                                      Of, iubirea e atât de simplă şi de frumoasă, iar noi o complicăm şi o tot complicăm fără să avem motive reale…

                                      Dacă îl iubeşti, nu îl lăsa să plece! Dacă o iubeşti, nu pleca! 

Foto: We Heart It

large (5)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply