La un pahar de sinceritate…

                             ,,-Ascultă-mă pe mine! Oricât de mult te va iubi, femeia va putea întotdeauna să uite, să treacă peste, să se prefacă perfect că încă există uniformitate chiar dacă au apărut fisuritumblr_ml8jetmwen1rnt8qso1_500. Ştii de ce uită? Ca să se răzbune.

                               Să se răzbune pentru că a suferit, iar femeile suferă al dracului de mult. Dar nu te lasă să le vezi suferind. Li se chinuie sufletul…Da… Li se chinuie sufletul. Dar ce vezi tu de fapt? O vezi la fel. Fericită. Cu zâmbetul pe buze. Intactă emoţional.
                              Femeile sunt un ansamblu de emoţii greu de înţeles. Sufletul lor e la fel de complex precum… precum… La dracu… Nu găsesc nimic la fel de complex ca sufletul unei femei. Mai toarnă … Dar ştii ceva? Cred că dacă le-am întelege, nu le-am mai iubi.

                            Dumnezeu le-a creat pentru a fi iubite, nu înţelese şi pentru a iubi la rândul lor cu toată puterea pe care o posedă în adâncul inimii.

                           Să fii femeie e muncă grea şi asta o spune cineva care n-a fost femeie nici măcar o secundă. Dar nu poate fi uşor să pui suflet în orice şi să rămâi, de cele mai multe ori, fără el. Trebuie să posezi un suflet infinit şi o putere de a începe totul de la capăt la fel de fără margini. Să fii femeie e muncă grea…

                          Dar să vorbim despre altceva şi mai toarnă un pahar că mi s-a uscat gâtul…”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply