La oamenii care te-au rănit pur şi simplu nu mai are rost să te întorci. Nu are rost să te întorci la cei care nu au ştiut să aibă grijă de sufletul tău, la cei care au lăsat în urma lor doar dezastru.

                                 De multe ori, priveşti în trecut, ai vrea să te întorci în anumite momente, la anumiţi oameni. Apoi îţi aminteşti că ei te-au rănit şi te-au lăsat cu sufletul în derivă fără să le pese prea mult de sentimentele tale. Îţi aminteşti că nu i-a împiedicat nimic să plece atunci când au vrut să plece, nici rugăminţile tale, nici iubirea sinceră şi nici tristeţea, dezamăgirile şi lacrimile pe care le-au lăsat în urma lor. 

                                 La oamenii care te-au rănit pur şi simplu nu mai are rost să te întorci. Nu are rost să te întorci la cei care nu au ştiut să aibă grijă de sufletul tău, la cei care au lăsat în urma lor doar dezastru. Cred că nu are rost nici măcar să te întorci în trecut pentru a-ţi face rău. Momentele frumoase trăite alături de acei oameni rămân pe veci în suflet, păstrate cu drag, iar cele mai puţin frumoase trebuie lăsate undeva în uitare în aşa fel încât să nu mai rămână din ele decât lecţiile de viaţă. 

                                 Dacă eşti într-unul din acele momente ale vieţii în care te întrebi ce ar trebui să faci, dacă să mergi mai departe sau să te întorci în trecut, să te întorci la acei oameni care te-au rănit profund şi acum îţi promit că nu vor mai greşi niciodată… Cred că cel mai bine ar fi să mergi mai departe. Cel mai bine ar fi să îţi vezi în continuare de viaţa ta, să le dai altor oameni şansa să te iubească şi să te facă fericită. Cel mai bine ar fi să îţi dai ţie însăţi şansa de a aplica lecţiile pe care le-ai învăţat, de a găsi o iubire sinceră şi un om alături de care să construieşti lucruri frumoase pe o temelie de înţelegere, respect şi devotament. Nu te lăsa orbită de iubirea pe care ai simţit-o cândva. Mergi mai departe şi ai încredere că va fi bine. Pentru că… Va fi!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts