La mine să vii cu flori, ciocolată şi iubire, cu nimic mai mult pentru că nu vreau să fiu cumpărată, vreau să fiu cucerită!

                                   La mine să vii cu flori, ciocolată şi iubire, cu nimic mai mult pentru că nu vreau să fiu cumpărată, vreau să fiu cucerită!

                                   Să nu încerci cu bijuterii scumpe, cadouri grandioase sau cine ştie ce alte dovezi extraordinare de iubire. Mă respect atât cât să vreau lângă mine un bărbat pentru ceea ce este el, pentru ceea ce devin eu în preajma lui, nu pentru lucrurile pe care mi le poate oferi sau pentru cadourile scumpe cu ajutorul cărora mă poate surprinde adesea.

                                   Încă mai există  femei care pot fi cucerite cu o floare, dar voi vă pierdeţi timpul cu celelalte pentru că pe ele le doriţi, iar după ce vă părăsesc vă plângeţi că s-au terminat femeile independente care pot respecta un bărbat pentru că e bărbat, domn cu ele, nu doar unul care le poate întreţine.

                                   Vreau să fiu cucerită, nu cumpărată. Să nu îţi imaginezi că mă aştept să-mi faci serenade sau alte astfel de copilării pentru că nu sunt o adolescentă visătoare, dar asta nu înseamnă că trebuie să ucidem romantismul cu maturitatea, ar fi greşit să facem asta şi ar fi crud. Am fi singurii care ar avea de suferit. Oricum, în general, suferim destul de mult din cauza oamenilor pe care îi iubim, ar trebui să îi alegem cu mai mare grijă, numai că, din păcate, nu prea îi putem alege. 

                                   Eu atât mai spun, vreau să am lângă mine un om care şi-a dorit încă de la bun început să mă cucerească, nu să mă cumpere cu diferite cadouri sau mai ştiu eu ce. Iar tu, ca bărbat, dacă vrei o femeie care să nu te părăsească la primul interesant care îi apare în cale, ai face bine să te orientezi după femei care te apreciază pentru ceea ce eşti, nu pentru ceea ce ai.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (640)

  1. gogu 13th martie 2016 at 17:27 -

   Aww! :* Pup dulce, dragoste!

   Reply

  Leave a Reply