La final, ea a învăţat să fie fericită, chiar dacă a crezut că nu va putea trăi fără el. La final, el şi-a dat seama că a fost un prost pentru că, în loc să o iubească, a rănit-o.

                                     La final, ea a învăţat să fie fericită, chiar dacă a crezut că nu va putea trăi fără el. A durut-o sufletul să îl părăsească, să plece mai departe şi să îşi târască sufletul făcut bucăţi după ea, dar ar fi durut-o şi mai tare dacă ar fi rămas lângă el să îi simtă răcoarea sufletul şi indiferenţa pe care i-o turna în inimă ca pe o otrăva ce avea să ucidă iubirea sigur şi încet. Şi-a jurat că nu va mai da nimănui ocazia să o rănească în aşa hal, să îşi bată joc, să o lase să aştepte. Şi-a jurat că va iubi  cu mai multă grijă. Aşa a învăţat că nu oricine îi merită sufletul, că nu toţi cei care promit că vor iubi chiar se ţin de cuvânt. Aşa a învăţat să fie selectivă… Unii ar spune că aşa a devenit rece. Dar pe cel care va şti să trezească în ea dorinţa de a iubi din nou, îl va iubi cum nu a mai făcut-o niciodată. 

                                     La final, el şi-a dat seama că a fost un prost pentru că, în loc să o iubească, a rănit-o. Dar deja nu o mai putea întoarce înapoi. Ştia că nici nu mai avea rost să încerce. Mai are rost să încerci să chemi lângă tine un om care ţi-a oferit totul şi pe care totuşi l-ai rănit cu uşurinţă? Mai are rost să speri că se va întoarce? A învăţat să aprecieze ce primeşte de la viaţă. A învăţat să aprecieze femeile. A învăţat că mai are multe de învăţat dacă vrea să fie fericit şi să îşi trăiască viaţa alături de o femeie care să-l facă fericit… A învăţat că în viaţă prostia chiar se plăteşte. Şi şi-a jurat că nu va mai face niciodată astfel de greşeli. Dar din păcate era prea târziu să-i mai demonstreze ei că şi-a învăţat toate aceste lecţii.

Foto: We Heart It 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts