La cât de laş e, cât de curând va veni ziua aia în care îşi va lua ea inima în dinţi şi pentru el.

                                     La cât de laş e, cât de curând va veni ziua aia în care îşi va lua ea inima în dinţi şi pentru el. Nu face nimic, doar stă în spate şi o priveşte cum se dă de ceasul morţii de dorul lui, de dragul lui, din cauza lui şi pentru el, căci aşa face femeia… Se frământă, se alintă, te cheamă, te lasă, te ia din nou, se gândeşte şi se tot răzgândeşte, dar până la urmă tot te iubeşte mai mult decât la început şi duce în suflet un întreg război cu ea însăşi… Un război pe care vrea să-l câştige, dar pe care în acelaşi timp trebuie să-l şi piardă.

                                     El e un laş, aşteaptă să trăiască în spatele ei, să iubească ea, să demonstreze ea, să fie ea mereu omul potrivit la momentul potrivit pentru amândoi, pentru el, dar din păcate nu poate face asta şi pentru ea. El aşteaptă să se hotărască ce vrea de la viaţă, dar se hotărşte deja de ani de zile, iar ea de mult timp tot aşteaptă un răspuns care întârzie cât se poate de mult să apară. 

                                     Într-o zi îşi va lua ea inima în dinţi pentru amândoi şi le va spune lucrurilor pe nume. Poate te va pune să alegi, domnule, pe ea sau nehotărârea infinită şi atunci te vei uita ca bezmeticul la ea neînţelegând ce doreşte să faci. Atunci să ştii că de fapt va vrea doar s-o iubeşti aşa cum n-ai iubit-o niciodată. Poate te va pune să pleci, dar atunci să nu pleci, atunci să o întorci pe ea din drum pentru că ea e cea care pleacă de fapt, iar tu eşti doar cel lăsat în urmă. Poate îţi va spune că pleacă şi va vorbi serios, iar tu să-i spui în glumă că ai fost un prost că n-ai văzut cât de frumoasă e lângă tine, ea te va crede, dar să ţii minte că-n fiecare glumă, oricât de bună ar fi ea, tot e un sâmbure de adevăr pe care îl văd doar cei care îl ştiu mai dinainte. 

                                     Într-o zi femeia îşi va lua inima în dinţi şi pentru bărbatul laş. Ori îl va face să se hotărască să rămână, ori se va hotărî ea să plece. Aşa fac femeile când îşi iau inima în dinţi, sunt de neclintit în alegeri. Nu mai fi laş, bărbatule!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply