Iubiți-vă, dar nu pe facebook. Pentru că adevărata viață începe atunci când vă lăsați telefoanele la o parte. La fel și iubirea. 

                                  Întotdeauna am crezut că e imposibil să ții secretă o relație în care sentimentele îți sunt sincere și cât se poate reale. La fel cum întotdeauna am spus că o relație pe care celălalt vrea să o țină în secret e o relație în care nu ar trebui să te afli. Dar nu cred că iubirea ar trebui să fie declarată pe facebook. Mi s-a demonstrat de atâtea ori că relațiile etalate și stoarse de esență până la epuizare pe rețele de socializare nu duc nicăieri… Poate doar până la un status trist în care toți prietenii îți spun că nu te merita și că ar trebui să te bucuri… Aceiași prieteni care cu mai mult sau mai puțin timp în urmă vă uraseră numai de bine și vă spuneau cât de frumoși sunteți împreună. 

                                  Iubiți-vă, dar nu pe facebook. Pentru că adevărata viață începe atunci când vă lăsați telefoanele la o parte. La fel și iubirea. Iubiți-vă în timp ce vă țineți de mână pe aleile comune ale aceluiași parc. Iubiți-vă pe plajă în Vamă fără să vă pese de privirile celor din jur. Iubiți-vă oricum, oriunde, dar nu lăsați o viață virtuală să îi ia locul celei care generează amintiri pe care nu le veți uita niciodată. Pentru că degeaba îi spui celui drag într-un status cât de mult îl iubești, cât de dor îți este de el și cât înseamnă pentru tine, dacă atunci când îl poți ține în brațe, dacă atunci când chiar poți să îi demonstrezi ceea ce ai susținut prin cuvinte, alegi să îi demonstrezi că sentimentele tale nu au nimic special, durabil… Dacă îi arăți cât sunt de banale. 

                                  Iubiți-vă, dar nu pe facebook. Pentru că fericirea vieții în doi se află în îmbrățișările lungi, săruturile vinovate furate și momentele în care nu ți s-a simțit lipsa… Fericirea aceasta e mult mai mare decât a câtorva mesaje siropoase scrise din obligație și a unor emoticoane care nu te reprezintă nici pe departe. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts