Iubirea se simte, se trăiește, se prețuiește. Nu se justifică, nu se scuză și nu se lasă la voia întâmplării. Nu datorezi nimic nimănui.

                     Sărutările noastre nu se nasc pe buze, acolo se consumă, acolo mor. Ele se nasc în priviri, din dorință, din sete de celălalt și, mai ales, din iubire. La fel și iubirea, ea nu înseamnă doar strângeri în brațe, săruturi și atingeri, mângâieri sau alinări. Înseamnă mai mult de atât. Iubirea înseamnă respect, dorința de a înțelege, de a asculta și de a vindeca, înseamnă să vrei să faci din celălalt un om mai bun și să îi oferi tot ce e mai bun. Iubirea înseamnă să faci din celălalt propria ta fericire și să nu renunți niciodată atunci când poți desena un zâmbet sincer.

                     Iubirea nu înseamnă să ascunzi ce simți, să îți fie rușine, să negi sau să te justifici. Când iubești nu ții cont de părerile celorlalți, oricât de apropiați ți-ar fi. Pentru fericirea ta nu faci târguri sau compromisuri. Și nu e bine să te lași influențat de oricine.

                     Iubirea se simte, se trăiește, se prețuiește. Nu se justifică, nu se scuză și nu se lasă la voia întâmplării. Nu datorezi nimic nimănui. În special fericirea nu o datorezi. Dacă ție îți aduce fericire, atunci nu mai contează ce cred ceilalți, nu mai contează câți oameni sunt împotriva voastră. 

                     Îți vor spune că nu e omul potrivit pentru tine doar pentru că nu e un om pe placul lor. Îți vor spune că vei suferi și apoi, dacă vor avea dreptate, se vor bucura de victorie, dacă nu vor avea, oricum nu vor recunoaște că s-au înșelat. 

                     Îți vor pune întrebări și vor încerca să intre încălțați în viața ta și în relația ta. Nu le da voie. Nu îi asculta. Nu le face pe plac. Trăiește cum vrei. Și vei găsi fericirea. Iar când nu o vei găsi, vei învăța ceva. 

Foto: Pinterest

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts