Iubirea nu se găseşte pe toate drumurile ! Iubeşte mult, nu multe !

large (12)                    ,,Te înţeleg. Eşti tânăr. Nu vrei nimic serios. Ai impresia că dragostea e degeaba şi că se gaseşte pe la toate colţurile. Nu-ţi pasă de iubirea pe care o primeşti. Eşti blocat la stadiul de vânător. Vânezi femei. Pentru tine nu e importantă calitatea sentimentelor. Nici măcar nu cauţi sentimente. Vrei plăcerea unui trup cald şi atât. Acesta e apogeul dorinţelor tale. Dar va veni o vreme când se vor schimba toate astea. Te vei maturiza. Ţi se vor schimba orizonturile. Vei înţelege care sunt aspectele cu adevărat importante ale vieţii, iar cel mai important dintre ele este, ghici care, iubirea. Va veni şi acel moment în care o să tânjeşti după mângâiere, după înţelegere şi suflet, nu doar după plăcere şi trup. Atunci vei realiza că ai înţeles totul greşit şi că de fapt iubirea nu se găseşte pe toate drumurile. Trebuie s-o doreşti, s-o cauţi, iar după ce o găseşti trebuie să lupţi pentru ea. Îţi vei da seama că în final, tot ce contează e cât de mult ai iubit, nu cât de multe pentru că plăcere iţi pot oferi toate, dar fericit te va face numai una şi numai aceea te va iubi cu tot sufletul, necondiţionat, numai pe tine şi pentru toată viaţa. Însă până atunci mai e. Eşti încă tânăr. Ai impresia că vorbesc din cărţi la beţie, dar vei vedea că am dreptate.

                      … A…şi… încă un lucru… Când îţi va spune sufletul că ai găsit femeia pe care s-o vrei pe de-a-ntregul, să nu dea dracu’ să o laşi să plece sau s-o faci să sufere. Dumnezeu nu ne oferă prea multe şanse la fericire dacă nu suntem capabili să le preţuim…”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply