Iubirea fără implicare, dovezi, respect, înțelegere, comunicare și tandrețe e doar un alt sentiment banal care nu înseamnă nimic. 

              Multe probleme între oameni se nasc din cauză că unii au impresia că e suficient să iubești. Și nu e. Iubirea este, într-adevăr, un sentiment puternic și profund care te întoarce pe toate părțile și te face să descoperi părți din tine despre a căror existență nu avei habar. Dar nu e suficient să iubești pentru a-l face pe cel de lângă tine fericit. 

              Iubirea fără implicare, dovezi, respect, înțelegere, comunicare și tandrețe e doar un alt sentiment banal care nu înseamnă nimic. Mulți oameni s-au iubit enorm și a fost degeaba pentru că iubirea lor nu a dus nicăieri. Unii vor spune că poate nu s-au iubit suficient. Dar poate s-au iubit. Și poate oricât s-ar fi iubit tot nu ar fi fost destul. Indiferent cât de mare e iubirea, sunt oameni care nu o pot păstra, prețui și crește în sufletele lor pentru că încă nu au înțeles faptul că iubirea are nevoie și de altceva. Nu pentru toată lumea acele lucruri vin de la sine. 

              Dacă iubești, spune-o, dar mai ales demonstrează. Nu lăsa persoana de lângă tine să aibă îndoieli și să se întrebe. Dacă iubești, oferă mângâiere, înțelegere, vorbe bune și ascultă-l pe cel drag când are nevoie. Va face la fel pentru tine. Dacă aveți probleme care vă dor și nu vă dau pace, vorbiți despre ele, rezolvați-le pentru că de la sine nu se vor rezolva în niciun caz. 

              Iar un strop de romantism și de tandrețe vor face ca totul să fie și mai frumos. Iubirea singură nu e de ajuns pentru ca doi oameni să fie fericiți împreună. Nu e suficient să ai norocul de a întâlni un om minunat, trebuie să fructifici sentimentele dintre voi și să clădiți împreună o relație stabilă, bazată pe încredere, respect, bunăvoință. Toate astea pe lângă iubire. 

Foto: Lauren Rader

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts