Iubirea e o simplă întâmplare. Cea mai frumoasă și cea mai așteptată dintre toate. Totuși rămâne o întâmplare. Pentru că să întâmplă să ne întâlnim, să ne cunoaștem, să ne îndrăgim și, mai apoi, să ne îndrăgostim. 

                  Se întâmplă să căutăm oamenii potriviți nouă, dar să ne îndrăgostim mai întâi de aceia care nu ne pot rămâne pentru totdeauna. Sau cărora nu le putem rămâne noi. Se întâmplă să fim dezamăgiți, să suferim și să ne întrebăm adesea ce facem greșit sau dacă e ceva ce am putea îndrepta pentru ca lucrurile să meargă mai bine.

                  Pur și simplu se întâmplă să ne consumăm vreme îndelungată din cauza eșecurilor pentru ca mai apoi, într-o singură zi, să se schimbe totul și să fie exact așa cum am visat că va fi. Pur și simplu se întâmplă să întâlnim persoane minunate acolo unde nu ne-am așteptat și poate când am încetat să mai sperăm.

                  Iubirea e o simplă întâmplare. Cea mai frumoasă și cea mai așteptată dintre toate. Totuși rămâne o întâmplare. Pentru că să întâmplă să ne întâlnim, să ne cunoaștem, să ne îndrăgim și, mai apoi, să ne îndrăgostim. Se întâmplă să fim oamenii potriviți pentru aceia care ne sunt sortiți.

                  Nu îți face griji și nu te consuma prea mult din cauza unor eșecuri, în special atunci când tu ai dăruit, ai fost și ai făcut tot ce se putea. Câteodată viața are alte planuri cu noi. Și adesea ne pregătește ceva mai bun, mai frumos. Iar fiecare dezamăgire nu e decât un motiv în plus pentru a ne încăpățâna mai tare să găsim fericirea. 

                  Când vei întâlni omul potrivit, toate acele momente cărora nu le-ai înțeles scopul vor căpăta un sens. Ai încredere că această întâmplare, iubirea, te va cuprinde și îți va aduce fericire, chiar dacă poate simți tentația să renunți la a mai crede în ea. 

Foto: A L L E F . V I N I C I U S Δ

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts