Iubirea e atunci când știi că poți răni pe cineva, dar, cu toate astea, nu ai face-o pentru nimic în lume. 

                                   Sunt oameni pe care îi iubim atât de mult… Și care se întâmplă să nu ne iubească înapoi atât cât am crede noi că o fac. Și ne cunosc toate ambițiile și puterile, toate slăbiciunile și căderile. Aceștia sunt oamenii care, cândva, ajung să ne rănească cel mai tare. Pentru că știu unde. Pentru că nu le pasă, nu le mai pasă. Pentru că nu dau doi bani pe sentimentele care le sunt oferite. Sau pur și simplu pentru că s-au plictisit și vor altceva… Ceva ce pare mai bun, mai frumos… Ceva ce, nu de puține ori, se întâmplă să nu fie așa cum s-ar fi așteptat să fie.

                                   Sunt și oameni care rănesc fără să le pese și asta pentru că sunt egoiști și se gândesc numai la ei. Sunt și oameni care aleg să fie sinceri atunci când își dau seama că sentimentele lor nu sunt ceea ce au crezut că sunt și au grijă ca omul de lângă să nu sufere atât de mult, nu pleacă pur și simplu, nu rănesc. Dar sunt puțini. Tocmai din această cauză sunt prea mulți răniți, deși singura lor vină este că au avut curaj să iubească.

                                   Iubirea e atunci când știi că poți răni pe cineva, dar, cu toate astea, nu ai face-o pentru nimic în lume. Pentru că tu iubești și slăbiciunile omului de lângă tine și încerci să le faci să dispară. Pentru că tu știi că dincolo de aceste slăbiciuni se ascunde de fapt un om puternic. Pentru că nu are niciun rost să îi faci rău unui om care te iubește. Chiar dacă poate sentimentele tale nu mai sunt aceleași. 

                                   Iubirea e atunci când îți permiți să fii slab pentru că știi că cineva va fi puternic și pentru tine. E atunci când nu îți mai e teamă să cazi pentru că are cine să te prindă. 

 

 

 

Foto: Mahkeo

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts