Iubirea adevărată mereu găsește o cale. 

                    Uneori distanța e de vină. E de vină că nu ne putem vedea, nu ne putem strânge în brațe și nu ne putem iubi așa cum ne-am dori. Ne e dor și ne doare. Distanța e un impediment în calea iubirii. Unul atât de mare încât a distrus foarte multe relații. Dar numai pentru că noi îi dăm noi voie să fie. Dacă am fi dispuși să găsim soluții, le-am găsi. 

                    Alteori timpul e de vină. Pentru că nu îl avem. Suntem prea ocupați cu munca, cu școala și cu multe alte lucruri, iar pentru iubire ne mai rămâne atât de puțin… Pentru oamenii dragi sau pentru ceea ce ne face cu adevărat plăcere. Ne mai rămâne atât de puțin timp să fim prezenți și să arătăm că iubim, să mângâiem și să fim oamenii potriviți la locul potrivit pentru cine contează. Dar nu avem destul timp decât atunci când nu vrem prea mult să avem. 

                    Și câteodată ne plângem că ceilalți își bagă nasul în viețile noastre și că nu ne dau voie să ne iubim. Ne plângem că născocesc neadevăruri și ne sfărâmă încrederea. Ne plângem că sunt împotriva sentimentelor noastre. Dar e simplu să nu le dăm ascultare dacă într-adevăr nu ne pasă și iubim atât cât spunem că o facem. 

                    Dar adevărul e că iubirea adevărată mereu găsește o cale. Nu e distanța de vină. Nici lipsa timpului. Noi suntem singurii vinovați. Atunci când iubești pe cineva reușești cumva să faci față oricăror obstacole, îți faci timp, nu te împiedici de distanțe și nici de părerile celorlalți. Mereu există o cale pentru iubire. Trebuie doar să vrei să o găsești. Dar acolo unde începe ezitarea încep să apară și scuzele. Pentru că oamenii care nu reușesc să găsească soluții, își caută scuze. 

Foto: Banter Snaps

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts