Iubirea adevărată înseamnă gesturi, atingeri, sacrificii, nu doar cuvinte. Nu e o joacă. Iubirea adevărată oferă mai multă fericire decât ți-ai putea imagina, dar cere seriozitate și maturitate. Să nu te mire că vei fi lăsat în urmă și părăsit dacă ești unul dintre cei care în schimbul iubirii oferă dezamăgiri și minciuni. Într-o zi vei regreta. 

                          Iubirea e cel mai frumos sentiment, te face să vezi lumea într-un mod cu totul nou și îți deschide noi orizonturi. Îți dă aripi să zbori și te înalță, dar, în același timp, îi dă omului de lângă tine puterea să ți le frângă și să te doboare. Iubirea îți oferă lecții și amintiri minunate, însă doar cu condiția să găsești acel om care ți-e potrivit numai ție, acel om care să te aprecieze și căruia să îi poți așeza fără griji sufletul tău în palme. 

                          Din nefericire însă, sunt prea mulți oameni care încă nu s-au maturizat, care mai cred că pentru iubire nu e nevoie să faci sacrificii mai mici sau mai mari. Sunt destui oameni care se joacă prea mult cu sentimentele și ajung să facă rău pentru că se ascund după minciuni și aparențe. Iar acești oameni pot să pară minunați pentru o vreme, suficient cât să te îndrăgostești de ei într-atât încât să îți fie greu să îi părăsești. 

                          Iubirea înseamnă gesturi, atingeri, sacrificii, nu doar cuvinte. Nu e o joacă. Iubirea adevărată oferă mai multă fericire decât ți-ai putea imagina, dar cere seriozitate și maturitate. Să nu te mire că vei fi lăsat în urmă și părăsit dacă ești unul dintre cei care în schimbul iubirii oferă dezamăgiri și minciuni. Într-o zi vei regreta.                         

                          Nu poți trăi sentimente frumoase alături de oameni care nu sunt frumoși, în toate acele feluri în care poate fi frumos un om… nu doar la exterior. Deci… Poate că iubirea, atunci când e iubire, nu este altfel decât sinceră și reală. Oamenii sunt falși și mincinoși, nu iubirea. Oamenii sunt cei care reușesc într-un fel sau altul să distrugă tot ce e minunat în jurul lor. 

                          Cu toții suferim după oameni imaturi și neserioși cu sentimentele. Și poate mulți dintre noi rănim din cauză că suntem imaturi și nu știm să apreciem ce avem. Tocmai de asta ar trebui să fim mai atenți în jur. Pentru că cei care pierd nu sunt cei care suferă și sunt răniți, ci tocmai aceia care rănesc cu nepăsare. 

Foto: Kinga Cichewicz

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts