Iubeşte-te aşa cum eşti… Iubeşte-te exact aşa cum eşti şi lasă dracului la o parte perfecţiunea pentru că vrei să ştii ceva, femeie? Tu eşti perfectă în toată splendoarea imperfecţiunilor tale, iar cine nu e în stare să le iubească, păi atunci e liber, domne, să plece şi să-şi găsească perfecţiunea. Cine-l opreşte? Nu sunt perfectă, dar sunt mândră de mine!

                                   Toţi acei oameni minunaţi sau egoişti şi reci pe care i-am iubit, dar pe care n-am putut să îi opresc atunci când au dorit să plece, m-au învăţat, pe lângă faptul că merit mai mult, că merit altceva şi anume să mai şi primesc iubire, nu doar să ofer, să mai fiu şi egoistă sau rece, nu doar naivă şi bună, să mai fiu şi indiferentă, nu doar cu iubirea prin buzunare ca să o pot oferi celor care au nevoie de ea, dar nu şi de mine, m-au învăţat că dacă ei nu mă pot iubi aşa cum sunt, atunci trebuie să o fac eu şi să îmi fie de ajuns.

                                   Toţi acei oameni care au plecat, m-au învăţa că nu oricine merită să fie în planurile mele de viitor. Toţi acei oameni care m-au dezamăgit, m-au îndepărtat foarte mult de ei, dar m-au apropiat şi mai mult de mine însămi. Poate chiar am defecte enervante şi imperfecţiuni peste care nu se poate trece foarte uşor, dar ştii ce? N-am spus niciodată că sunt un om uşor de iubit, ci din contră, sunt al dracului de greu de iubit pentru că te vei trezi că mă îndoiesc de cea mai mare certitudine sau că voi crede în cea mai evidentă minciună, dar asta sunt… Şi poate că de fapt cu toţii avem defecte greu de suportat sau iubit, dar nu despre asta e iubire? Nu despre acceptare de-a-ntregul? Probabil de acum înainte va fi ceva de genul… Cine e nemulţumit nici măcar nu mai e binevenit şi e liber să plece, chiar e invitat, poftit sau chiar obligat să plece pentru că nu se mai poate aşa!

                                   Iubeşte-te aşa cum eşti… Iubeşte-te exact aşa cum eşti şi lasă dracului la o parte perfecţiunea pentru că vrei să ştii ceva, femeie? Tu eşti perfectă în toată splendoarea imperfecţiunilor tale, iar cine nu e în stare să le iubească, păi atunci e liber, domne, să plece şi să-şi găsească perfecţiunea. Cine-l opreşte? Nu sunt perfectă, dar sunt mândră de mine! Dacă vei încerca să le faci mereu oamenilor pe plac… Oricum nu vei reuşi, aşa că nu mai încerca. Dar fă tot posibilul să-ţi fii ţie pe plac pentru că asta e cu adevărat important.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Pai ai de ce sa fii mandra de tine, plus ca si arati foarte bine. Acesta e adevarul!

 • COMMENTS (2)

  1. ga 15th septembrie 2020 at 18:19 -
   Reply
  2. ga 15th septembrie 2020 at 18:19 -
   Reply
  3. Tajrish traditional bazaar 22nd decembrie 2018 at 11:27 -

   Thank you

   Reply
  4. Johnny Lips 24th iunie 2016 at 23:38 -

   Pai ai de ce sa fii mandra de tine, plus ca si arati foarte bine. Acesta e adevarul!

   Reply

  Leave a Reply