Iubeşte-o înainte ca ea să te oblige să îţi fie dor. Viaţa ne învaţă adesea să le ducem dorul acelor oameni pe care nu am fost capabili să îi iubim.

                              Marea greşeală a bărbaţilor este aceea că ei iubesc doar după ce şi-au dat seama că au greşit, ei iubesc abia atunci când nu prea se mai poate face nimic pentru a îndrepta lucrurile încep să realizeze că iubesc sau cât de mult iubesc. Mulţi bărbaţi au ajuns să iubească doar când îi străpunge dorul crunt în suflet şi nu le mai dă pace… Acel dor care îţi spune ,,Ai fost un prost, trebuia să o iubeşti când o aveai lângă tine, nu acum când deja e prea târziu să mai poţi face ceva.”

                              Iubeşte-o înainte ca ea să te oblige să îţi fie dor. Viaţa ne învaţă adesea să le ducem dorul acelor oameni pe care nu am fost capabili să îi iubim. Iubeşte-o atunci când o ai în braţe şi îţi spune că abia aştepta să te vadă. Iubeşte-o atunci când se trezeşte dimineaţa lângă tine cu părul răvăşit şi îţi face ziua mai bună. Iubeşte-o în văzul tuturor, fără să ţii relaţia voastră secretă, dar iubeşte-o şi atunci când sunteţi doar voi amândoi pentru că cele mai frumoase momente, cele mai frumoase amintiri, nu se pot povesti nimănui, sunt un fel de secret al amândurora. 

                              Femeia de lângă tine trebuie iubită oricum, oricând şi oriunde, nu contează că e lângă tine sau că ceva vă desparte pe moment, nu contează că mai aveţi certuri şi probleme. Totul trebuie rezolvat şi totul se rezolvă cu iubire. Dar trebuie să apreciem oamenii de lângă noi atunci când îi avem lângă noi. Trebuie să le apreciem prezenţa înainte ca ei să ne oblige să le ducem dorul. 

                              Avem nevoie să învăţăm că dragostea se oferă la timpul ei, nu atunci când ne dăm seama că am greşit sau atunci când nu mai are rost. Avem nevoie să învăţăm să iubim, nu doar să aşteptăm iubire de la celălalt. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts