Iubeşte o femeie care nu are de gând să depindă de tine. Ai să vezi cât de frumos e să iubeşti o astfel de femeie.

                                  Iubeşte o femeie care nu are de gând să depindă de tine. Iubeşte o femeie care vrea să fii sincer, să o iubeşti, să o asculţi şi să o respecţi, nu să o cumperi sau să îi faci cadouri scumpe. Iubeşte o femeie care ştie să fie puternică şi nu se lasă doborâtă de orice greutate pe care viaţa i-o scoate în cale. Iubeşte o femeie care nu va aştepta să lupţi tu şi pentru ea în iubire, o femeie care nu va dori să fii tu singurul care oferă. Iubeşte o femeie care s-a obişnuit cândva să fie singură pentru că ea ştie să aprecieze prezenţa celui care e mereu lângă ea.

                                  Iubeşte o femeie care nu are de gând să fii perfect, o femeie care te va accepta exact aşa cum eşti, cu bune şi cu rele, cu defecte şi calităţi… O femeie care nu are de gând să depindă de tine decât din punct de vedere sentimental, pentru că aceasta e cea mai frumoasă formă de dependenţă. Încearcă să iubeşti o femeie pe care alţi bărbaţi au învăţat-o, dezamăgind-o, să nu mai aibă aşteptări de la nimeni, dar să iubească de parcă ar face-o pentru prima dată şi să se lase iubită de parcă nu ar fi fost niciodată rănită. Încearcă să iubeşti o femeie greu de iubit, încearcă să-i dai alte sensuri cuvintelor cărora alţii nu au fost capabili să le creeze înţelesuri. 

                                  Ai să vezi cât de frumos e să iubeşti o astfel de femeie. Ai să vezi cât are ea de oferit fără să aştepte să îi oferi ceva la schimb. Ai să vezi cât de fericit te va putea face doar prin simplul fapt că va fi ea însăşi într-o lume care a uitat să îşi mai dea măştile jos. Ai să vezi în sfârşit că de o astfel de femeie ai nevoie lângă tine pentru toată viaţa.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts