Iubește-mă când e lumea rea. Ține-mă de mână când totul în jur se dărâmă. Stai lângă mine când restul lumii pleacă. Nu mă răni. Iubește-mă! 

                        Iubește-mă când e lumea rea. Adică mai mereu. Pentru că așa e lumea, câteodată are atâtea de oferit, lucruri frumoase, cuvinte frumoase, sentimente sublime. Dar altădată nu are nimic bun de oferit și te face să te simți singur pe lume, abandonat și uitat. Tu iubește-mă atunci când totul în jur uită să fie bun cu mine și demonstrează-mi că e adevărat ce se spune și anume că nu avem nevoie de lumea întreagă, ci de un singur om care să însemne, să fie și să valoreze cât întreaga lume. 

                        Ține-mă de mână când totul în jur se dărâmă. Strâns. Nu exagerez deloc când spun că printre degetele noastre împreunate se leagă sentimente și destine, vieți și promisiuni. Dacă toate astea vor rămâne intacte, atunci noi vom reclădi totul pentru că avem ce ne trebuie în noi înșine. Și ne e suficient. 

                        Stai lângă mine când restul lumii pleacă. Cred că m-am obișnuit să pierd și să fiu pierdută. M-am obișnuit să plec și să îmi plece oameni. Dar nu mă voi putea obișnui niciodată să fiu părăsită de cei pe care îi iubesc cel mai mult. Nu mă voi obișnui niciodată cu acel sentiment de trădare și de abandon. Chiar dacă am învățat de-a lungul timpului că oamenii pleacă și fără motive, fără să se uite vreo secundă înapoi. Stai lângă mine și promit că nu vei regreta. 

                        Nu mă răni. Iubește-mă! Cu simț de răspundere și cu căldură. Iubește-mă cu i mare și cu certitudini, cu atingeri și sărutări, cu fapte și vorbe, cu ochii și cu sufletul. Iubește-mă atât cât merit, atât cât te iubesc și eu, nici mai mult, nici mai puțin. Dar nu mă răni. 

                        Iubește-mă când e lumea rea. Ține-mă de mână când totul în jur se dărâmă. Stai lângă mine când restul lumii pleacă. Nu mă răni. Iubește-mă! 

 

Foto: Thought Catalog

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts