Iubeşte copila din ea aşa cum un tată îşi iubeşte fiica dacă vrei să te iubească femeia din ea aşa cum o femeie iubeşte un bărbat.

                                  Iubeşte copila din ea aşa cum un tată îşi iubeşte fiica. Şi femeile au nevoie de sfaturi, şi femeile au slăbiciuni, şi femeile se pierd pe ele însele în anumite momente ale existenţei lor, şi femeile sunt slabe uneori. În acele momente de slăbiciune ele nu sunt decât mici copile în harababura uriaşă a vieţii. În acele momente copila neajutorată din sufletul unei femei are nevoie de cineva care să o ajute să se regăsească, are nevoie de cineva care să îi arate calea… Cineva care să poată fi puternic pentru amândoi şi să o scape de griji pe ea atât cât are nevoie pentru a se regăsi. Are nevoie de tine… Să îi spui că totul va fi bine, că în viaţă toate trec, cu excepţia iubirii tale pentru ea şi că vor trece şi greutăţile şi derutantele jocuri ale vieţii… Iubeşte copila din ea aşa cum un tată îşi iubeşte fiica… Ajut-o, iart-o, înţelege-o, fii alături de ea…

                                Iar femeia din ea te va iubi aşa cum o femeie iubeşte un bărbat. Te va iubi dimineaţa când îţi va aduce cafea şi vorbe dulci la micul dejun, te va iubi la prânz când s-ar putea ca doar sufletele voastre să fie alături, căci pe voi vă desparte rutina şi te va iubi noaptea aşa cum numai şoaptele negurilor vor putea să ne spună vreodată. Te va iubi toată viaţa pentru că tu i-ai acceptat sufletul cu bune şi rele, cu nebunie şi maturitate, cu bucurii şi tristeţe. Te va iubi pentru că ai ştiut ce îi trebuie sufletul ei pentru a fi ea fericită.

                                Pe femeia din ea o vor dori mulţi şi poate o vor iubi mulţi, dar ea nu-l va iubi decât pe cel care va şti să fure zâmbete de la copila din ea.

                                Aşa că… Iubeşte copila din ea aşa cum un tată îşi iubeşte fiica dacă vrei să te iubească femeia din ea aşa cum o femeie iubeşte un bărbat.

Foto: We Heart It

large (58)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Oricum, daca este sa ne luam dupa toate articolele, dupa toate tampeniile de pe internet putem sa spunem ca nici unul dintre noi nu ar trebui sa mai avem o relatie si asa lumea de astazi nu ar mai exista. Mi se pare ciudat ca in toate articolele si nu ma refer numai cele de aici, exista tendinta ca femeile sa devina victime si barbatii niste porci care si-au pierdut sufletul si nu stiu sa aprecieze. Ba din contra, deopotriva suntem vinovati, atunci sa devina femeia barbat si barbatul femeie, sa se schimbe rorurile. Nu sunt de acord ca femeie trebuie sa faca aia si barbatul pe ailalata, nu, totul in egala masura chiar si cu iubitul la fel. Spuneti ca barbatul nu stie ce vrea ? Oooo, pe bune ? Femeie stie ? Sau bagam un articol in care femeie tinde spre dragoste, isi doreste o familie, sa fie respectata, sa fie ocrotita, sa fie sa fie si sa fie. Serios ? Pai si barbatul ce vrea ? Aceleasi lucruri doreste si el, da da, exact. In fine, se pot scrie mii si mii de articole despre relatia barbat – femeie, totul este simplu si firesc, sa invatam sa ascultam mai mult, sa avem grija de celelalt , sa iubim in egala masuara (sa invatam sa iubim) si sa apreciem ceea ce viata ne-a dat adica VIATA.

 • COMMENTS (2)

  1. Numai Eu 23rd octombrie 2015 at 14:23 -

   Oricum, daca este sa ne luam dupa toate articolele, dupa toate tampeniile de pe internet putem sa spunem ca nici unul dintre noi nu ar trebui sa mai avem o relatie si asa lumea de astazi nu ar mai exista. Mi se pare ciudat ca in toate articolele si nu ma refer numai cele de aici, exista tendinta ca femeile sa devina victime si barbatii niste porci care si-au pierdut sufletul si nu stiu sa aprecieze. Ba din contra, deopotriva suntem vinovati, atunci sa devina femeia barbat si barbatul femeie, sa se schimbe rorurile. Nu sunt de acord ca femeie trebuie sa faca aia si barbatul pe ailalata, nu, totul in egala masura chiar si cu iubitul la fel. Spuneti ca barbatul nu stie ce vrea ? Oooo, pe bune ? Femeie stie ? Sau bagam un articol in care femeie tinde spre dragoste, isi doreste o familie, sa fie respectata, sa fie ocrotita, sa fie sa fie si sa fie. Serios ? Pai si barbatul ce vrea ? Aceleasi lucruri doreste si el, da da, exact. In fine, se pot scrie mii si mii de articole despre relatia barbat – femeie, totul este simplu si firesc, sa invatam sa ascultam mai mult, sa avem grija de celelalt , sa iubim in egala masuara (sa invatam sa iubim) si sa apreciem ceea ce viata ne-a dat adica VIATA.

   Reply
  2. roxana 30th iulie 2015 at 18:32 -

   Cum isi iubeste un tata fiica ??? Nu am cunoscut iubirea asta !

   Reply

  Leave a Reply