Îţi ofer sufletul meu, e tot ce am mai de valoare!

                    Despre asta vorbim atunci când vorbim despre iubire adevărată. Vorbim despre dăruire. Dăruire pe de-a-ntregul, nicidecum pe bucăţi. Şi dacă vine vorba despre dăruire totală trebuie să dăruim şi cea mai de valoare avuţie a noastră…sufletul. Iubirea adevărată asta presupune, dăruirea sufletului. Când iubeşti pe cineva cu toată fiinţa e ca şi cum i-ai spune fără să te gândeşti la consecinţe: ,,Ia-l ! De acum înainte nu-mi mai aparţine mie. Acum e al tău şi poţi face tot ce doreşti cu el. Îţi ofer sufletul meu, e tot ce am mai de valoare şi trăiesc cu speranţa că vei şti ce să faci cu el.” Din acest motive aş putea spune că iubirea e chiar un risc pe care ni-l asumăm pentru că ştim că putem fi răniţi, dar totuşi sperăm că nu va fi aşa. E un risc pe care ni-l asumăm cu preţul fericirii sufletului.

9ed3c6c7c2e0aaf3909538644d0ce2fa

                       Uneori, şi nu o dată ci de mai multe ori, ne dăruim sufletul cu toată inima, dar nu primim nimic înapoi. Şi ne simţim goi pe dinăuntru. Secaţi de esenţă. Trişti. Şi durează ceva până ce sufletul găseşte drumul de întoarcere, dar întotdeauna îl găseşte şi revine pentru a ne recompleta şi pentru a ne vindeca. Trebuie doar să aşteptăm. Să ne aşteptăm sufletul să se întoarcă şi să aşteptăm dragostea adevărată. Merită toată aşteptarea de pe lume.

                       Iar alteori primeşti înapoi exact ceea ce oferi. Şi sentimentul e înălţător la cer. Îţi dai sufletul şi primeşti unul la schimb, iar cel nou e mai bun pentru că are ceva în plus. Te iubeşte. Te face fericită. Te completează şi chiar mai mult de atât.

                      Important e că, de fiecare dată când iubim, îi oferim celuilalt sufletul şi nici măcar nu ne temem. Poate că dacă ne-am teme nu l-am mai oferi şi deci nu am mai iubi. Dar până atunci… Îţi ofer sufletul meu, e tot ce am mai de valoare!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Ce frumoasa esti! Dar prin ultimele articole te-ai schimbat? Ai renuntat la sufletul tau pereche?

 • COMMENTS (190)

  1. Orgoliu-not-good 24th februarie 2016 at 11:21 -

   Ce frumoasa esti! Dar prin ultimele articole te-ai schimbat? Ai renuntat la sufletul tau pereche?

   Reply

  Leave a Reply