Îţi mulţumesc din suflet că nu ai ştiut să mă iubeşti!

                               Tu chiar nu ai ştiut să mă iubeşti. De fiecare dată când am avut nevoie să fii prezent ai preferat să fii oriunde altundeva numai alături de mine şi de sufletul meu care te chema cu glas mut nu. Atunci când a trebuit să îmi oferi căldură tu ai preferat să îmi oferi indiferenţă şi să fii rece… Ştii, acea răceală care între doi oameni din cauză că unul oferă prea mult, iar celălalt prea puţin sau oferă exact atât cât omul de alături să nu aibă destule motive să plece, dar nici suficiente pentru a rămâne.

                               M-ai lăsat să fiu singură în doi şi pot spune cu mâna pe inimă că e cel mai al dracu fel de singurătate pe care l-am putut trăi vreodată. Chemam lângă mine un om care nu voia să mă audă. Îmi doream să încălzesc inima unui om care se răcise de tot faţă de mine. Începusem să mă întreb dacă am făcut ceva greşit. Am făcut tot posibilul să fie bine, am luptat singură pentru amândoi şi poate asta a fost una dintre greşelile mele. Atunci când un om se obişnuieşte să lupte celălalt pentru amândoi, nu se va obişnui niciodată să ofere şi el, să lupte şi el, să iubească şi el…

                               Îţi mulţumesc din suflet că nu ai ştiut să mă iubeşti! Datorită ţie mi-am dat seama că merit mai mult. Mi-am dat seama că merit să fiu fericită, iubită, înţeleasă, mi-am dat seama că merit un răgaz în care să mă pot regăsi, că merit un om care să nu mă lase să mă simt singură alături de el, că merit să am parte de acea iubire pe care am oferit-o mereu. Şi… Mi-am dat seama că merit un om care să lupte pentru mine, un om care să nu construiască ziduri înalte între noi. Pentru toate astea, dragul meu, îţi mulţumesc!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts