,,Îţi mai e dor? Îţi mai e dor de mine, nebunul unei singure regine?” Scrisoare de dor… Nu de iertare, nu de împăcare… De dor!

                                    ,,Dacă ar fi să mai pot trăi ceva alături de tine, n-aş vrea ca acel ceva să fie vreo iertare, vreo împăcare… Aş vrea să fie exact ce a fost, cu iubire nebună, cu dor, cu certuri, cu împăcări, cu greşeli şi lecţii învăţate. N-aş vrea să trăiesc altceva în afară de ceea ce a fost pentru că între noi nu ar mai trebui să fie nimic, însă mie amintirile nu-mi sunt de ajuns.

                                    E încă dor acolo în suflet şi nu îmi dă pace… Ştii, aveai dreptate când spuneai că ne-am distrus unul pe altul de proşti. O femeie naivă şi un bărbat prea orb pentru a vedea ce are lângă el, cât are şi pe cine. O nebună frumoasă şi lacomă de sentimente în iubire… Un bezmetic stângaci care n-a ştiut să demonstreze că iubeşte cu adevărat, iar mai apoi un încăpăţânat orgolios care a dorit să pună punct acolo unde ar fi trebuit să pună virgulă şi să meargă mai departe. Încă e dor în sufletul meu, dar nu e dor de noi, cei care am putea fi pentru că ar fi acel dor de ceva ce n-aş putea avea niciodată… E dor de noi, cei care am fost, imperfecţi şi frumoşi, nebuni şi neîndemânatici unul cu altul, încăpăţânaţi şi orgolioşi. E dor de ceva ce am avut şi am pierdut. Cel mai al dracu’ dor, acela care chiar doare. 

                                    N-am să-ţi cer să mă ierţi pentru că ştiu că ai făcut ce am făcut şi eu, te-am iertat fără mi-o ceri. Şi m-am iertat singur oricum. Poate una dintre cele mai grele decizii după ce te saturi să suferi şi să plângi finalurile e să te ierţi pe tine pentru tot ce a fost. Da, frate, a fost frumos şi am fost un prost, am fost doi proşti. Da, dragă, s-a terminat şi gata, viaţa merge înainte şi nu aşteaptă, scorpia dracu, după nimeni. Da, doamna mea, îmi pare rău că s-a terminat… Îmi pare rău că nu-ţi mai spun iubire.

                                    Dar amintirile nu-mi sunt de ajuns să mă conving că a fost real. Parcă a durat prea puţin. Parcă nici n-a fost. Cum de trece timpul atât de repede când iubeşti şi atât de greu atunci când ţi-e dor? Îţi mai e dor? Îţi mai e dor de mine, nebunul unei singure regine?”

 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply