Într-un final îți vei da seama că în viața de zi cu zi trebuie să fii propria ta eroină pentru că ceilalți sunt mult prea ocupați să se salveze pe ei înșiși. 

                              Uneori avem impresia că întreaga lume ne aparține, că toți oamenii ne sunt alături și ne sprijină, ne iubesc, ne vor binele. Iar alteori toți acești oameni dispar. În special când ai cea mai mare nevoie de ei. În special atunci când simți că te-ai prăbușit și că ai nevoie de cineva care să te ridice. 

                              Dar adevărul e că, de cele mai multe ori, va trebui să te ridici singură. Să te scuturi de praf. Să îți iei un răgaz. Și să mergi mai departe. Îi vei căuta, iar ei îți vor întoarce spatele fiind prea ocupați cu propriile probleme, cu propriile vieți. Vei înțelege că cele mai grele încercări ale vieții le vei depăși singură. Vei înțelege că nu de multe ori vei avea pe cine să strângi de mână mai tari, pe cine să prinzi atunci când e pe punctul de a cădea… Și în voia cui să te lași știind că nu îți va da voie să te prăbușești. 

                              Într-un final îți vei da seama că în viața de zi cu zi trebuie să fii propria ta eroină pentru că ceilalți sunt mult prea ocupați să se salveze pe ei înșiși. Îți vei da seama te-ai subestimat prea mult și că nu ai avut destulă încredere în forțele proprii alegând să ceri sprijin și suport de la alții. Și e păcat să te subestimezi. Pentru că tu ești puternică și specială. Ești capabilă să depășești toate problemele și să râzi la final. Ești curajoasă și hotărâtă. Și poți. Poți să mergi mai departe. Poți fi fericită. Te poți ridica ori de câte ori e nevoie. Îți poți demonstra că nu ai nevoie de nimeni să te salveze, să te vindece, să te ajute. Poți fi mai mult decât ai crezut vreodată că ești. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts