Într-un final ai vrut să-mi demonstrezi că ești la fel ca restul, deși eu chiar am încercat să mă mint că ești special și că doar ai greșit de câteva ori. 

                           Am refuzat de foarte multe ori să deschid ochii și să îmi dau seama ce fel de om ești. Poate, pentru că te iubeam prea mult. Poate, pentru că mi-era teamă să nu te pierd. Poate, pentru că mă îngrozea gândul că nu vei mai fi lângă mine. Nu conta cum, rece și trist, plictisit și absenta. Conta doar să fii tu. Pentru o vreme îmi era de ajuns. 

                           Am crezut că poți schimba oamenii iubindu-i, dar adevărul e că îi poți schimba doar dacă și ei te iubesc înapoi. Ce te faci atunci când ei nu mai sunt la fel cum erau atunci când te-ai îndrăgostit de ei? Ce te faci atunci când oferi și chemi, dar înapoi nu primești niciun răspuns?

                           Începi să te distrugi pe interior. Începi să mori acolo în sinea ta și să te prăpădești de dor. Pentru tine, omul tău e special, nu e nicidecum ca ceilalți. Refuzi să crezi asta. Refuzi să gândești că ar putea fi doar unul dintre mulți alții. Și adevărul e că omul tău chiar va fi diferit, te va face fericită și îți va demonstra că pentru adevărata fericire nu trebuie să te zbați, să ceri, să implori și să speri. 

                           La un moment dat realizezi că cel pe care îl credeai special, e doar un om, la fel ca toți ceilalți și că nu are nimic special, nici măcar pentru tine. Poate, pentru altcineva da, dar nu pentru tine. În acel moment îți dai seama că trebuie să treci peste, să accepți adevărul și să mergi mai departe, deși e greu să renunți la cineva după ce ți-ai dorit prea mult ca acel cineva să îți rămână alături pe veci. 

                           Într-un final ai vrut să-mi demonstrezi că ești la fel ca restul, deși eu chiar am încercat să mă mint că ești special și că doar ai greșit de câteva ori. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts